San Miguel de Abona

På den sydlige del af Tenerife ligger San Miguel de Abona. Navnet er både navnet på den lille ferieby ved kysten, dalen og kommunen. På de mange små strande kan man deltage i et væld af vandaktiviteter. Bag landsbyen strækker dalen San Miguel de Abona sig ind i landet og følger man den videre op gennem landskabet ender man ved en nationalpark, hvor man kan gå ad smukke stier og nyde naturen. Næsten alle ruterne går forbi udsigtspunktet Mirador de la Centinela. San Miguel de Abona har en perfekt kombination af klima, kanarisk kultur og et smukt landskab. Så skal det også nævnes at Tenerife har et virkelig godt motorvejsnet.

I San Miguel er en perfekt kombination af klima, strande, og smukt landskab

Helt syd på Tenerife ligger dalen, byen og kommunen med navnet San Miguel de Abona. De fleste hoteller her ligger langs kysten sammen med små og store strande, der adskilles af lave klippeformationer. I området er der mange forskellige vandaktiviteter man kan deltage i.

Fra strandene i syd strækker dalen sig op gennem et landsbrugsområde og ender oppe ved et skovklædt bjerg. På udsigtspunktet Mirador de la Centinela har man en fantastisk udsigt over store dele af dette sydøstlige hjørne af Tenerife.

Lejer man en bil eller tager bussen, kan man nemt finde landsbyen San Miguel, som ligger omkring 600 meter over havet. I den gamle bydel er der smalle brostensgader og elegante huse fra det 18. og 19.århundrede. Her finder du også den nydelige kirken San Miguel Archangel fra det 17.århundrede, og den 29. september hvert år arrangeres der en fest til ære for skytshelgenen San Miguel Archangel. Fiestaen er også en hyldest til kartoflen der dyrkes i området. “Papas arrugadas”(rynkede kartofler) med rød mojo er en kendt og velsmagende tapasret. Et mundhæld siger, at der findes lige så mange opskrifter på den røde mojo-sauce, som der er husmødre i distriktet.

Fortsætter man rejsen videre ind på øen gennem dalen ved San Miguel by, vil man ende oppe i et bjergområde, som grænser op til nationalparken. Her kan du gå på spadsereture i tilrettelagte turruter i bjergområdet. De fleste ruter er lagt sådan, at man kommer forbi udsigtsposten Mirador de la Centinela.

San Miguel de Abona har den perfekte kombination af klima, kanarisk kultur og smukt landskab over et lille område. Det godt udbyggede motorvejsnet fører til provinshovedstaden SantaCruz i nord, og mod syd til turiststederne Los Cristianos og Playa de la Americas.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Santa Barbara Golf Ocean Club by Diamond Resorts ★★★★ 7n 3.008,-
Fantasia Bahia Principe ★★★★★ 7n 5.999,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for San Miguel de Abona
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 20°C 14°C 18°C
februar 21°C 14°C 18°C
marts 22°C 15°C 18°C
april 23°C 16°C 18°C
maj 24°C 17°C 18°C
juni 26°C 19°C 18°C
juli 28°C 20°C 21°C
august 29°C 21°C 22°C
september 28°C 21°C 23°C
oktober 26°C 19°C 22°C
november 24°C 17°C 18°C
december 21°C 16°C 18°C
Prognose for San Miguel de Abona