San Pedro del Pinatar

Mellem Torrevieja og Cartagena ligger landsbyen San Pedro del Pinatar i et marskområde. Her er både helbredende mudder og et reservat for trækfugle. Byen byder på skøn feriestemning og der er både fine handlemuligheder og gode restauranter. Ikke langt fra San Pedro del Pinatar ligger et smukt område med bjerge, hvor man kan klatre og vandre.

San Pedro del Pinatar ligger midt i et kystparadis

Langs kystlinjen fra Torrevieja og sydover til Cartagena finder du landsbyen San Pedro del Pinatar. Byen ligger mellem marskområdet Mar Menor og Middelhavet. Marskområdet er kendt for både at ha helbredende mudder og et reservat for trækfugle.

Her finder du et mylder af ferieliv og stedet er godt anlagt til turister med hyggelige handlemuligheder og mange gode restauranter.

På kysten ligger nogle af Murcias bedste sandstrande og midt i dette paradis ligger San Pedro del Pinatar. Landsbyen er en super feriedestination og et eldorado for strandliv, sejlads, dykkeroplevelser og surfing.

Det er kort vej til et smukt bjerglandskab i Sierra Espuna hvor du kan finde flotte klatre- og vandreruter.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for San Pedro del Pinatar
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 16°C 5°C 15°C
februar 17°C 6°C 15°C
marts 18°C 8°C 15°C
april 20°C 9°C 17°C
maj 22°C 13°C 20°C
juni 26°C 17°C 23°C
juli 28°C 20°C 25°C
august 29°C 21°C 26°C
september 27°C 18°C 25°C
oktober 23°C 14°C 23°C
november 20°C 10°C 20°C
december 17°C 7°C 17°C
Prognose for San Pedro del Pinatar