Sevilla

I april fyldes Sevillas gader med flamencorytmer, pyntede hestevogne og masser af farver. Hvert år i prik afholdes områdets største festival i Sevilla og det er absolut en oplevelse for livet at deltage. I byen finder man historiske bygninger og historisk har byen været handelscentrum for regionen, Andalusien. Byen har områder på begge sider af floden Guadalquivir, hvilket også gør den til en af Europas varmeste.

Sevilla er den kunstneriske, kulturelle, og finansielle hovedstaden i syd Spanien

I april måned er Sevilla er fyldt med flamencorytmer og flotte kjoler i alle regnbuens farver. Byens centrum er festpyntet, selv heste og hestevogne. Hvert år i april afholdes den største festivalen i denne delen af Spanien i byen og det er en oplevelse man aldrig glemmer.

I Sevilla finder du flotte historiske bygninger, som står på verdensarvslisten side om side med dens moderne arkitekturen. Byen er mer end 2000 år gammel og alle de folkeslag, som har haft hovedsæde her, har præget byen. Fra byens oprindelse har den været et handelscentrum for hele Andalusien og herfra gik store handelsflåder over havet til Amerika.

I dag er Sevilla en travl storby med alle moderne faciliteter. Desuden er byen kendt for sine gode spisesteder med specialiteter fra det andalusiske køkken. I modsætning til det travle og urbane byliv kan du finde smalle gyder, små parker og trange gårdspladser, hvor du kan nyde gode vine eller en kop kaffe. Dette er sherryens hjemegn.

På grund af sin beliggenhed med dele af byen på begge sider af Guadalquivir-floden, er Sevilla en af Europas varmeste byer.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hospes Las Casas Del Rey De Baeza ★★★★ 3n 2.446,-
Hotel Gravina 51 ★★★★ 3n 2.717,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sevilla
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 16°C 6°C
februar 18°C 7°C
marts 21°C 8°C
april 23°C 10°C
maj 26°C 13°C
juni 31°C 16°C
juli 36°C 19°C
august 35°C 19°C
september 32°C 17°C
oktober 26°C 14°C
november 20°C 10°C
december 17°C 7°C
Prognose for Sevilla