Seychellerne

Seychellerne er en drømmedestination for de fleste. Øgruppen er dannet af granit, med smukke stenformationer, tæt og frodig jungle, kokospalmer og kridthvide sandstrande. Her findes nogle af verdens aller fineste strande, og der er langt mellem strandstolene. Seychellerne passer udmærket til en bryllupsrejse, og mange af hotellerne er ideelle til et romantisk ophold, mange steder kan man få en privat bungalow med personlig service og gode bryllupsrabatter. På Seychellerne er klimaet tropisk, og det er varmt hele året. Den beste rejseperiode er fra maj til september.

Seychellerne er eksotiske strande, luksushoteller og et behageligt klima

Alle verdens oceaniske øer er dannet af koraller eller vulkanske bjergarter. Undtaget Seychellerne – her er øgruppen dannet af granit. Fin, blød granit stikker op som høje bJette der danner bemærkelsesværdige formationer. Hvidt koralsand rammer øerne ind og giver fantastiske strande. Turkisblåt vand omkranser øgruppen og er med til at skabe en eksotisk turistdestination.

Seychellerne består af 115 øer og de fleste af dem er ubeboede. Hovedøen hedder Mahe og her ligger også hovedstaden Victoria. Fra Mahe kan man tage et fly (15 min.) eller katamaran (60 min.) til den næst-største ø Praslin. Båden koster det halve af flyet, så det kan være en ide at overveje begge alternativer. Desuden kan man tage en båd fra Praslin til paradisøerne La Digue (30 min.). På disse 3 øer finder man størsteparten af overnatningsstederne på Seychellerne. Derudover findes der en række Private Islands der tilbyder meget luksuriøse resorts.

Seychellerne har et relativ stabilt klima hele året rundt. Det er godt og varmt i luften og temperaturen i vandet falder sjældent under 27 grader. Der er noget mindre regn i perioden maj- september, men Seychellerne er mindre udsat for vejrsæsoner sammenlignet med andre øer i det Indiske Ocean. Der er dog et tropisk klima, så vejret kan hurtigt skifte i løbet af en dag. Seychellerne har stærke historiske rødder i både Storbritanien og Frankrig, så de lokale behersker både fransk og engelsk.

Tips til aktiviteter man kan lave på Seychellerne:

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Mahe ★★★ 7n 10.660,-
La Digue ★★★ 7n 10.803,-
Praslin ★★★ 7n 11.473,-
Île Denis ★★★★★ 8n 27.791,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Seychellerne
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 29°C 25°C
februar 29°C 25°C
marts 30°C 25°C
april 31°C 25°C
maj 30°C 25°C
juni 28°C 25°C
juli 28°C 24°C
august 28°C 24°C
september 28°C 24°C
oktober 29°C 24°C
november 29°C 24°C
december 29°C 24°C