Sissi

Den lille fiskerlandsby Sissi ligger i en bugt for foden af et flot bjergområde. På den ene side af bugten ligger fiskerimoler og på den modsatte side ligger en lille hyggelige strand. Inderst i ​​bugten ligger en strandpromenade med mange hyggelige tavernaer og cafeer. I Sissi har du mulighed for at dykke og byens dykkerklub tilbyder kurser for både begyndere og øvede. Du kan også tage på en eller flere udflugter til de nærliggende seværdigheder såsom Agios Georgios af Selinaris Klosteret, Milatos hulen eller øen Spinalonga, som i perioden 1903-1957 var det sted, hvor spedalske fra hele Grækenland blev deporteret til. Vil du have mere underholdning og en tur i byen så er der kun 5 km til Malia.

Sissi er rolig og behagelig med en smuk lille strand.

På den nordøstlige kyst af Kreta, 45 km fra Heraklion, og kun 25 km fra Agios Nikolaos, ligger den lille fiskerlandsby Sissi for foden af ​​et flot bjergområde. Gennem årene har havet formet havneområdet til en sand perle. På den ene side af bugten ligger fiskerimoler og på den modsatte side ligger byens lille hyggelige strand. Inderst i ​​bugten ligger en strandpromenade med mange hyggelige tavernaer og cafeer.

Bag havnen finder du den gamle bydel med smalle gyder og gader med et utal af små butikker med forskellige specialiteter. Under den kretensiske Revolution var byen et strategisk skjulested for oprørere.

Fra byen kan man komme på smukke vandreture langs kysten, blandt andet går der en tur til den nærliggende landsby Milatos. Turen går langs tre strande, der hver især er skærmet af små klippekamme.

Har du lyst til at prøve at dykke på din ferie så er der også en dykkerklub i Sissi. Klubben tilbyder kurser for både begyndere og erfarne dykkere. At dykke ved Sissi er helt sikkert en uforglemmelig oplevelse, da vandet er krystalklart med et rigt dyreliv.

I løbet af ferien, kan du også tage på en eller flere udflugter til de nærliggende seværdigheder såsom Agios Georgios af Selinaris Klosteret, Milatos hulen, der har en tragiske historie, den traditionelle byen Vrahassi eller øen Spinalonga, som i perioden 1903-1957 var det sted, hvor spedalske fra hele Grækenland blev deporteret til.

Vil du have mere underholdning og en tur i byen så er der kun 5 km til Malia.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Castello Village Hotel ★★★★ 3n 2.407,-
Angela Suites Boutique Hotel ★★★★★ 3n 2.592,-
Castello Boutique Resort & Spa ★★★★★ 3n 2.975,-
Grecotel Meli Palace ★★★★ 3n 3.830,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sisi
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 18°C
februar 16°C 9°C 17°C
marts 17°C 10°C 17°C
april 20°C 12°C 18°C
maj 24°C 15°C 20°C
juni 27°C 19°C 24°C
juli 29°C 22°C 26°C
august 28°C 22°C 27°C
september 26°C 19°C 26°C
oktober 23°C 16°C 24°C
november 20°C 13°C 21°C
december 17°C 11°C 19°C
Prognose for Sisi