Skiathos by

I Skiathos by er der livligt hele sommeren. På begge sider af den skønne mini hovedstad ligger der mange strande, som indbyder til en afslappet dag i solen. I Skiathos by er der et stort udbud af tavernaer, hvoraf de fleste serverer traditionel græsk mad såvel som internationale retter. Diskoteker er der også nok at vælge af, hvis man skulle få lyst til at komme en tur i byen. Ud for Skiathos ligger den lille ø Bourtzi, der engang fungerede som byens fæstning. I dag er øen lavet om til et centrum for kultur, her er det muligt at opleve koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Skiathos by er en mini hovedstad med gang i ferielivet hele sommeren.

Byen har en livlig hovedgaden og små gyder med dejlige baggårde. Her kan du få lækre græske retter i små hyggelige taverner og i byens nye havn ligger små spisesteder dør om dør med hinanden. Her kan det også lade sig gøre at få internationale retter fra det blandt andet franske og italienske køkken.

På begge sider af byen er der mange smukke strande, hvor du kan tilbringe afslappende dage i solen.

Ud for byen ligger den lille ø Bourtzi, som engang var byens fæstning. I dag er det er et centrum for kultur, hvor der hele sommeren er koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Har man en aften lyst til at komme en tur i byen er der masser af taverner, caféer, barer og klubber at vælge imellem.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Billy's House ★★ 7n 3.295,-
Marouso ★★★ 7n 3.395,-
Ritsa ★★★ 7n 3.545,-
Skiathos Somnia ★★★ 7n 3.695,-
Alkyon ★★★ 7n 3.745,-
Manolis House ★★★ 7n 3.995,-
Meltemi (Skiathos) ★★★ 7n 4.252,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Skiathos by
kalender DagDag NatNat BadBad
Prognose for Skiathos by