Elche

I Elche går den historiske og moderne verden hånd i hånd. Byen ligger lidt inde i landet og ikke langt fra Alicante. Byen står på verdensarvslisten for sin palmeskov og for sit historiske skuespil i august. Skuespillet "Misterio de Elche" er et fantastisk skuespil, hvor både store og små deltager i opsætningen.

Elche står på UNESCOs verdensarvliste for sin palmeskov og for sit religiøse skuesil “Misterio de Elche”

Elche er en middel stor by som ligger lidt ind i landet fra kysten og 15 minutter med bil fra Alicante og her er et typisk middelhavsklima hele året. UNESCOs verdensarvliste har to mål for Elche. Det første gælder bevaring af palmeskov som ligger i midten af byen, som en form for park. Dette er den største palmeskov i Europa og den ligger i den ældre del af Elche i nærheden af Santa Maria basilikaen, og den betegnes i dag som historisk .

Det andet mål er på verdensarvslisten er bevarelsen af det store religiøse skuespil: “Misterio de Elche”. Dette skuespil sætter Elche på verdenskortet hvert år i begyndelsen af august og det er værd at besøge byen for at opleve det. Her er både byens voksne og børn involveret i det fantastisk skuespil.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Elche
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 17°C 6°C 15°C
februar 18°C 7°C 15°C
marts 19°C 8°C 15°C
april 21°C 10°C 17°C
maj 24°C 13°C 20°C
juni 27°C 17°C 23°C
juli 30°C 20°C 25°C
august 31°C 20°C 26°C
september 28°C 18°C 25°C
oktober 24°C 14°C 23°C
november 20°C 10°C 20°C
december 18°C 7°C 17°C
Prognose for Elche