Almuñécar

I Almunecar er der er skønne balkoner fyldt med geranier i smalle labyrintiske gader som føre en rundt i den stemningsfyldte by. Her i byen er der en skøn stemning og man kan besøge et maurisk borg med tilhørende botaniskhave. Kysten er 19 kilometer lange og her er over 20 strande og badebugter med både klipper og sand.

Arkitektur, en maurisk borg og skønne strande ved populære Almunecar

Sammen med nabobyen La Herradura er Almunecar en af de store turistdestinationer på Costa del Sol. Byen ligger på en bakke ved udmundingen af to floder, som flyder ud i havet. Provinsen her hedder Granada og ligger i området Andalusien. Her fra kan man se til Afrika.

Almunecar blev grundlagt at fønikerne og her gennem tiden set flere forskellige herredømmer, blandt andet romersk. I og omkring byen ligger mange spændende monumenter, arkitektoniske seværdigheder og et museum for arkitektur der er værd at besøge.

Byen har stejle snoede gader og i centrum ligger torvet Plaza de Constitución og her kan man også finde rådhuset. Byens gamle kvarter hedder Barrio San Miguel og her ligger en maurisk borg. Ved siden af borgen ligger en skøn botanisk have som man bør give sig tid til at besøge.

I området omkring byen ligger også udgravningerne fra et romersk bad med akvædukter som er spændende at opleve.

Byens hovedstrategi hedder Playa Puerto del Mar og ud til den ligger en fin strandpromenade, hvor man blandt andet kan finde en del banker. Langs den 19 kilometer lange kysten ved Almunecar ligger der omkring 25 større og mindre strande og badebugter. Her kan man prøve et væld af vandsportsaktivteter.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Almuñécar
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 12°C 1°C 16°C
februar 14°C 3°C 16°C
marts 17°C 4°C 16°C
april 19°C 6°C 17°C
maj 23°C 10°C 19°C
juni 29°C 14°C 22°C
juli 34°C 17°C 24°C
august 33°C 17°C 24°C
september 28°C 14°C 23°C
oktober 22°C 10°C 21°C
november 16°C 5°C 19°C
december 13°C 3°C 17°C
Prognose for Almuñécar