Playa del Inglés

Playa del Inglés er Spaniens næst største feriedestination, og er først og fremmest kendt for sit pulserende natteliv, de store shoppingcentre og den store strand. Playa del Inglés er stedet for dig, som vil have alle muligheder og gang i den.

Omtrent 30 minutter fra lufthavnen i Las Palmas ligger populære Playa del Inglés. Byen er en del af storkommunen San Bartolomé de Tirajana, som også består af byerne San Augustin, San Fernando og Maspalomas. Den lille by er den mest besøgte del af Gran Canaria, og her får du en 5 kilometer lang sandstrand som strækker sig fra San Augustin i nord til Maspalomas i syd. Der er flere store shoppingcentre i området, men også mange små, lokale butikker. Miljøet og stemningen er international og Playa del Inglés er et sted med mange tilbagevendende turister.

Playa del Inglés byder på masser af forlystelser og et stort udvalg af barer, diskoteker, restauranter og cafeer. Nattelivet er hektisk og pulserende og byen har også sin egen Prideparade.

I Playa del Inglés handler det meste om sol, strand og om at hygge sig. Hvis du vil opleve noget andet en dag kan en biltur til Fataga-dalen være et fint alternativ. Her venter smuk natur og små, charmerende landsbyer, hvor du kan stoppe op for at holde pause undervejs. Den zoologiske have Palmitos Parque og vandlandet Aqua Parque er to nærliggende steder, hvor både voksne og børn vil have en sjov oplevelse. I den samme kategori af forlystelser finder du cowboy-forlystelsesparken Sioux City.

De fleste danske rejsearrangører tilbyder rejser til Playa del Inglés. Du kan også sagtens selv arrangere din rejse hertil ved at bestille fly, hotel og bil hver for sig.

Hvem vil kunne lide Playa del Inglés?

Playa del Inglés er kendt for sine mange faciliteter og det gode natteliv. Her får du en typisk charterferie, hvor du kan kombinere strand med shopping, forlystelser og hygge. Hvis dit hotel ligger tæt på shoppingcenteret Yumbo, vil du opleve støj om aftenen og natten, da her ligger en del barer. Børnefamilier og dem, der vil have fred og ro, vælger måske et mere roligt område på Gran Canaria som f.eks Arguineguin eller Puerto Rico. Nabo-området Meloneras er også et roligt alternativ.

Hvornår skal man rejse til Playa del Inglés?

Playa del Inglés ligger på sydkysten af Gran Canaria og kan besøges hele året. Vejret er nogenlunde det samme hele året, men mest populært at rejse hertil, er når vejret er som mest kedeligt herhjemme i perioden fra november til marts. Du kan spare en del, ved at rejse til Playa del Inglés i perioden fra april til oktober.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Green Garden ★★★ 7n 2.245,-
Green Park Apartments ★★ 7n 2.376,-
Playa del Sol ★★★ 7n 2.395,-
Rebecca Park ★★★ 7n 2.547,-
Apartamentos Amazonas ★★★ 7n 2.699,-
Apartamentos Tivoli ★★ 7n 2.795,-
Las Faluas Leiligheter ★★★ 7n 2.799,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Playa del Ingles
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 21°C 15°C 21°C
februar 21°C 15°C 20°C
marts 22°C 15°C 20°C
april 22°C 16°C 20°C
maj 23°C 17°C 21°C
juni 25°C 19°C 22°C
juli 26°C 20°C 22°C
august 27°C 21°C 23°C
september 27°C 21°C 24°C
oktober 26°C 20°C 24°C
november 24°C 18°C 23°C
december 22°C 16°C 21°C
Prognose for Playa del Ingles