Puerto Rico

Puerto Rico ligger på den sydvestlige spids af Gran Canaria, og er en populær destination for hele familien. Her får du 340 dage med solskin om året, en fin og lavvandet strand og masser af forlystelser og oplevelser for både store og små.

Puerto Rico er det mest solbeskinnede område på Gran Canaria. Byen ligger på den sydvestlige del af øen i kommunen  Mógan, med en lille time med bil eller bus fra lufthavnen i Las Palmas.  Puerto Rico ligger i en dal med hoteller og lejligheder til alle sider. Nede i dalen ligger et shoppingcenter med restauranter, barer og diskoteker. Det er nemt at komme rundt i Puerto Rico til fods, men til nogle af hotellerne oppe på bjergsiden kan være ret varmt at gå, når det er som varmest. Hotellerne ved havnen og stranden er nemmere at gå til, men de er også en del dyrere.

Stranden i Puerto Rico har fint lyst sand, og her er lavvandet – derfor er dette feriested så populært hos børnefamilier. Stranden er omtrent 400 meter lang og er formet som en hestesko. I havnen er der forskellige aktiviteter som bådture og fisketure. Her er også en strandpromenade med frokostrestauranter og caféer.

Ikke langt fra Puerto Rico ligger Amadores med sin lange hvide sandstrand. Hertil kan du gå på en halv time hvis du følger stien, som går langs klipperne med udsigt over havet.

Hvem vil kunne lide Puerto Rico?

Puerto Rico har en godt miks af både roligt natteliv og forlystelser, hoteller og restauranter. Nattelivet er ikke pulserende, men området er populært hos dem, der vil have en rolig ferie men alligevel med mulighed for en del action. De fleste unge vælger Playa del Inglés, hvor Puerto Rico er populært blandt voksne, par og børnefamilier.

Hvornår skal man rejse til Puerto Rico?

Puerto Rico-dalen er kendt for at have Gran Canarias mest stabile klima. Hvis det regner i Las Palmas, skinner solen alligevel her. Højsæsonen er i vinterperioden, men flere og flere opdager, at man sagtens kan tage hertil om sommeren. Puerto Rico er et godt alternativ til en rejse til Middelhavet om sommeren - og priserne er ganske rimelige.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Cala d'Or ★★★ 7n 2.399,-
Revoli Playa ★★★★ 7n 2.418,-
Castillo de Sol ★★★ 7n 2.979,-
Nido del Aguila ★★★ 7n 3.068,-
Babalu ★★ 7n 3.083,-
Natural Park ★★★ 7n 3.095,-
Halley ★★★ 7n 3.151,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Puerto Rico
kalender DagDag NatNat BadBad
Januar 21°C 15°C 21°C
Februar 21°C 15°C 20°C
Marts 22°C 15°C 20°C
April 22°C 16°C 20°C
Maj 23°C 17°C 21°C
Juni 25°C 19°C 22°C
Juli 26°C 20°C 22°C
August 27°C 21°C 23°C
September 27°C 21°C 24°C
Oktober 26°C 20°C 24°C
November 24°C 18°C 23°C
December 22°C 16°C 21°C
Prognose for Puerto Rico