Lanzarote

Lanzarote er en af de syv største øer i den øgruppe, vi populært kalder for de Kanariske Øer. Beliggenheden er i den nordøstlige del, lige nord for Fuerteventura. Lanzarote er en mere rolig feriedestination end f.eks Gran Canaria. men tilbyder alligevel under alle omstændigheder et godt udvalg af shopping, restauranter og forlystelser. De mest populære feriesteder på Lanzarote ligger på øens sydlige side, som f.eks Puerto del Carmen.

Lanzarote har lidt over 150.000 indbyggere og er ca 50% større end Bornholm.

Øen er en typisk vulkanø, hvilket har givet Lanzarote et spændende landskab med store lavasletter. Besøg gerne nationalparken Timanfaya, hvor du blandt andet finder Montañas del Fuego (Ildbjergene), hvor der så sent som tilbage i 1730 var heftig vulkansk aktivitet.

De mest populære feriesteder ligger på den sydlige side af Lanzarote, med Puerto del Carmen som den største ferieby. Her finder du fine strande, en hel del shopping og masser af forlystelser. En anden populær ferieby her er Playa Blanca, som har en fin strandpromenade og mange gode strande.

Byen Costa de Papagayo ligger helt sydpå på Lanzarote, med nogle af øens flotteste og mest spektakulære strande.

Hovedstaden på Lanzarote hedder Arrecife, og det er også her lufthavnen ligger. Arrecife ligger på den østlige kyst, og her findes blandt andet et gammelt fort, flere markeder, en del shopping og nogle museer.

Lige nord for Arrecife ligger Costa Teguise, en ferieby hvortil flere skandinaviske rejsearrangører tilbyder rejser. Her får du gode strande, en hyggelig strandpromenade, shopping, restauranter og barer. Men lige som Playa Blanca er dette et forholdsvis roligt rejsemål.

Hvem vil kunne lide Lanzarote?

Lanzarote tilbyder sol, strand, mulighed for aktiv ferie og billig shopping. Her er mere roligt end f.eks på Gran Canaria, og det vulkanske landskab er spændende. Lanzarote fungerer for alle aldre.

Hvornår skal man rejse til Lanzarote?

Lanzarote kan besøges hele året, men det er mest om vinteren, at vi danskere rejser hertil for at nyde solen. Det er en del billigere at rejse hertil om sommeren, og Lanzarote kan sagtens være et godt alternativ til f.eks Costa del Sol eller en anden spansk feriedestination.

 

 

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hotel Rural Casona de Yaiza ★★★ 7n 3.139,-
Caserio de Mozaga Casa Rural ★★★ 7n 4.648,-
La Isla y el Mar Hotel Boutique - Adults Only ★★★★ 7n 6.268,-
Lani's Suites de Luxe - Adults Only ★★★★ 7n 13.522,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Lanzarote
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 21°C 16°C 18°C
februar 21°C 16°C 18°C
marts 22°C 16°C 18°C
april 22°C 17°C 18°C
maj 23°C 18°C 19°C
juni 24°C 19°C 24°C
juli 25°C 21°C 27°C
august 26°C 22°C 27°C
september 26°C 22°C 24°C
oktober 26°C 21°C 21°C
november 24°C 18°C 21°C
december 22°C 17°C 19°C
Prognose for Lanzarote