Cala Gracio

Omkring 2 kilometer fra San Antonio ligger den skønne strand Cala Gracio, som byder på klassisk Ibiza sandstrand med krystalklart vand. Atypisk for området har man her en fornemmelse af ro af privatliv, da de omkringliggende hoteller ikke ligger ned til stranden. Man kan let gå de to kilometer her til, men man kan også kommer med bil, bus eller båd.

Cala Gracio er en lille strand et par kilometer nord for San Antonio

Stranden ligger langt nok fra San Antonio til at her ikke er overrendt, men samtidig tæt nok på til at man kan gå de ca. 2 kilometer hertil. Det er også muligt at komme hertil med bil, bus og båd.

Stranden er af sand og vandet er krystalklart. Lidt usædvanligt bliver vandet forholdsvis hurtigt dybt, men her er alligevel børnevenligt da bugten er skærmet for understrøm og kraftig vind. En af strandens helt store plusser er at de omkringliggende hoteller ikke har udsigt over stranden, hvilket giver en sjælden følelse af privatliv og ro, så tæt på San Antonio.

En lille gå tur rundt om pynten ved Cala Gracio fører dig til Cala Gracioneta, der er en lille skøn strand som minder om Cala Gracio, men som er mere intim. Her finder man også en beach bar ved navn El Chiringuito, der er rigtig hyggelig.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Gració
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 7°C
februar 15°C 7°C
marts 16°C 9°C
april 19°C 11°C 16°C
maj 22°C 14°C 17°C
juni 26°C 18°C 19°C
juli 28°C 21°C 22°C
august 29°C 22°C 24°C
september 27°C 20°C 23°C
oktober 23°C 15°C 21°C
november 19°C 12°C
december 16°C 9°C
Prognose for Cala Gració