Cala Millor

Cala Millor, betyder "den bedste havbugt", og byen er en klassisk turistdestination, som ovenikøbet har en af Mallorcas bedste strande. Stranden er bred og velholdt, og der er lavvandet. På stranden finder man mange muligheder for vandsport. Der er endda mulighed for at tage dykkerkurser, da der ligger en dykkerskole på stranden. Der er et udmærket forlystelsesliv med mange barer, restauranter, natklubber og diskoteker. Stemningen i Cala Millor er afslappet og venlig. Cala Millor ligger ca. 65 km fra lufthavnen i Palma.

Det klassiske turiststedet Cala Millor har en af Mallorcas beste strande

Cala Millor betyder “den beste havbugt” og her er stranden velholdt med lavt vand og har EUs blå flag. Her finder du mange forskellige aktiviteter at deltage i, blandt andet kan man tage kurser på byens dykkerskolen. Området langs østkysten kan byder på mange fine dykkeroplevelser.

Handelslivet i Cala Millor er begrænset, og på en slentretur i gågaden vil du finde et lille udvalg af butikker. Langs hele den bilfrie strandpromenaden ligger caféer, musikkbarer, restauranter og turistbutikker tæt. Her kan du nyde lokale delikatesser mens du observerer mylderet af liv. Cala Millor er kendt for sit aktive udeliv og fredagsmarkedet i Son Servera er en god oplevelse, men husk at du her skal man prutte om prisen undtagen på frugt og grønt.

Vil du opleve østsiden af Mallorca er det en god ide at leje en bil, forøvrigt er der gode busforbindelser her.  Kysten her har hundredevis af små bugter og viger og flere områder er fredede naturreservat. Strandene Cala Figuera og Cala Santanyi bliver ofte besøgt af kunstnere fra hele verden på grund af sit særlige lys.

Cala Millor ligger omkring 65 km fra lufthavnen i Palma.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hipotels Dunas Cala Millor ★★★★ 7n 1.745,-
Hipotels Hipocampo Playa ★★★★ 7n 1.777,-
Hipotels Don Juan ★★★ 7n 2.244,-
Hipotels Said ★★★★ 7n 2.321,-
Hipotels Bahia Grande ★★★★ 7n 2.361,-
SENTIDO Playa del Moro ★★★★ 7n 2.447,-
Hipotels Flamenco ★★★★ 7n 2.550,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Millor
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala Millor