Sa Coma

På Mallorcas østkyst ligger den ideelle by for familieferier, Sa Coma. Her er en skøn lavvandet sandstrand som strækker sig helt til nabobyen S'Illot. Langs stranden vokser pinjetræer og oliventræer som skærmer hvis solen bliver for meget. Hele familien kan glæde sig hvis ferie går hertil. Ikke langt fra byen kan man blandt andet besøge nogle flotte grotter, som maurerne i 1200-tallet gemte sig i under et oprør og i området ligger også flere forlystelsesparker. Man kommer let omkring, enten med monitor, bus eller en lejet bil.

Feriebyen Sa Coma er perfekt for familier

Østkysten af Mallorca har navnet Llevante, som betyder soloppgang. Med højdedraget Serres de Levante i ryggen ligger feriestederne her som perler på en snor langs kysten. Sa Coma og S’Illot er to af dem, og de ligger mellem Cala Millor i nord og Porto Cristo i syd.

Fra Sa Coma og mod syd til S’Illot strækker der sig en skøn lavvandet strand med finkornet sand, som gør området perfekt for familier. Bak stranden ligger en strandpromenade med svalende skygge fra pinjer og oliventræer på dage hvor solen bager. Langs hele promenaden finder du flere caféer og spisesteder med spanske og internationale menuer.

Trænger man til afveksling fra strandlivet er det spændende at tage på opdagelse længere inde på øen. Den nordligste byen er Artà, som har historiske fund som strækker sig tilbage til maurernes tid i 1200-tallet. Helt ude ved kysten finder man spændende huler som maurerne skjulte sig i under de kristnes oprør. Byen Manacor er mest kendt for handel og industri. Her producerer man blandt andet kunstige mallorcaperler og tekstiler.

Hele familien har noget at se frem til hvis ferien går til Sa Coma eller S’Illot. I distriktet findes der flere forlystelsesparker og det er nemt at komme fra sted til sted med små minitog, bus eller en lejet bil.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hipotels Mediterráneo ★★★★ 7n 1.880,-
Marfil Playa ★★★★ 7n 2.232,-
Playa Dorada ★★★ 7n 2.712,-
Protur Safari Park ★★★★ 7n 3.418,-
Globales Bouganvilla ★★★ 7n 3.491,-
Sa Coma Playa Hotel Spa ★★★★ 7n 3.507,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sa Coma
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 23°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 18°C
Prognose for Sa Coma