St. Anton

Til St. Anton kommer skisportsentusiaster igen og igen. Her kan man både stå på slalomski, langrendski og snowboard. Der er fantastiske off-pister og pister for skiløbere på alle niveauer og massevis af langrendsløjper. Afterski i St. Anton er verdenskendt og her er et stort udvalg af restauranter og natklubber.

St. Anton ligger i Østrig og er et af Alpernes mest snerige steder

Hertil rejser skientusiaster igen og igen. Nattelivet i St. Anton er kendt for at være noget af det bedste i hele Østrig og her finder man et stort udvalg af restauranter og natklubber.

St. Anton har desuden et af Alpernes bedste skisystemer med pister der passer til alle niveauer. Her er det populært at offpiste og der findes mange muligheder for at offpiste både med og uden guide. Der er også masser af langrendsløjper for dem der gerne vil nyde den flotte natur i et roligere tempo.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for St. Anton
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 3°C -4°C
februar 6°C -3°C
marts 11°C 0°C
april 14°C 3°C
maj 20°C 7°C
juni 22°C 10°C
juli 25°C 12°C
august 24°C 12°C
september 20°C 9°C
oktober 15°C 5°C
november 7°C 0°C
december 3°C -3°C
Prognose for St. Anton