St. Julians

I højsæsonen er St Julians et forlystelsescentrum med mange turister og her er et intensivt natteliv. Pulsen er høj, og der er mange barer og et stort udbud af restauranter. Der er ingen strande i St Julians, men man kan nå havet ved at gå ned over klipperne via trapper til det krystalklare vand, eller man bader i hotellernes bassiner. Byen, der har en fantastisk udsigt over øen, er opkaldt efter helgenen Julian Den Fattige. Langs kysten til byen Gzira er der godt afmærkede vandrestier, som har fantastiske udsigtspunkter på højdedraget langs vandet.

St. Julians ligger ved en smuk bugt, lidt nord for hovedstaden Valletta.

Byen er opkaldt efter helgenen Julian Den Fattige og byen er i dag et af Maltas helt store rejsemål. Hertil kommer feriegæster fra hele Europa, og særligt i sommersæsonen mellem maj og september er der gang i byen.

St. Julians er en af de vigtigste historiske steder på Malta og har det sidste århundrede været en fiskerlandsby. Du kan tage på en god vandretur langs havet og nå til Paceville, hvor man kan opleve det unikke bådmiljøet med farverige bådhuse og de særegne maltesiske bådene.

St. Julians har en spektakulær panoramaudsigt blandt andet over til øens hovedstad, Valetta. I byens centrum finder du idylliske caféer, restauranter og et pulserende moderne byliv med flere gode butiksgader.

Kystlinjen til Gzira er det rene paradis for turister, der nyder at vandre. Her ligger godt afmærkede stier med spektakulære udsigtspunkter på højdedraget mod havet. Det er ingen strander i St Julians, men du kan komme ned til havet over klipperne via trapper og nyde det krystalklare vand. En anden mulighed er at bade i hotellernes bassiner.

I højsæsonen er det mange turister her og et intenst natteliv, så pulsen er høj og der er masser at opleve på byens mange barer og restauranter.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

The District ★★★ 7n 2.180,-
Be.Hotel ★★★★ 7n 2.295,-
Victoria ★★★★ 7n 2.386,-
Argento ★★★★ 7n 2.450,-
Hotel Valentina ★★★ 7n 2.470,-
Bayview Hotel by ST Hotels ★★★ 7n 2.525,-
Blubay Apartments ★★ 7n 2.578,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for St. Julian's
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 17°C
februar 16°C 9°C 16°C
marts 17°C 10°C 16°C
april 19°C 12°C 17°C
maj 23°C 15°C 19°C
juni 28°C 18°C 24°C
juli 31°C 21°C 26°C
august 31°C 22°C 26°C
september 28°C 20°C 26°C
oktober 24°C 17°C 24°C
november 20°C 14°C 22°C
december 17°C 11°C 19°C
Prognose for St. Julian's