Stalis

Stalis, ligger mellem byerne Malia og Hersonissos og er en rolig ferieby uden særlig meget natteliv, derfor er byen et oplagt valg for familier. I Stalis er der flere gode tavernaer, restauranter, barer og cafeer hvor man kan nyde i byens rolige atmosfære. Strandene har lavt krystalklart vand og gyldent sand og her finder du et stort udvalg af vandsportsaktiviteter som du kan deltage i. Der er gode busforbindelser til Heraklion og Agios Nikolaos, så det er nemt at tage på udflugt i løbet af ferien. Inde mod centrum af øen kan man finde spændende landskaber og den historiske oldtidsby Knossos, alt sammen nemt at komme til med en bil eller i taxi.

Stalis en dejlig lille badeby på nordkysten af Kreta.

Stalis, ligger mellem byerne Hersonissos og Malia og er en rolig badeby uden det vilde natteliv, hvilket gør byen særligt velegnet for familier.

Strandene har gyldent sand og lavt krystalklart vand. De er glimrende legepladser for unge og gamle, og her finder du masser af vandsportsaktiviteter som du kan deltage i. Om aftenen kan du gå barfodet langs stranden og nyde de fantastiske solnedgange.

Selvom Stalis ikke har et hektisk natteliv er der flere gode tavernaer, restauranter, barer og cafeer med god mad og drikke som kan nydes i en rolig atmosfære.

Skulle du få lyst til lidt afveksling i løbet af ferien er der gode busforbindelser til Heraklion og Agios Nikolaos. Du kan også leje en bil for at tage på udflugt til nogle af de andre smukke kystbyer i nærheden eller du kan tage ind i landet, hvor du finder spændende landskaber og den historiske oldtidsby Knossos.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Arminda ★★★★ 7n 4.221,-
Aldemar Knossos Royal ★★★★ 7n 5.043,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Stalis
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 9°C 18°C
februar 16°C 9°C 17°C
marts 17°C 10°C 17°C
april 20°C 12°C 18°C
maj 24°C 15°C 20°C
juni 27°C 19°C 24°C
juli 29°C 22°C 26°C
august 28°C 22°C 27°C
september 26°C 19°C 26°C
oktober 23°C 16°C 24°C
november 20°C 13°C 21°C
december 17°C 11°C 19°C
Prognose for Stalis