Stoupa

Den tidligere fiskerlandsby Stoupa regnes blandt grækerne for at være et af landets smukkeste steder. Her kan man nyde naturskønne områder og storslået historie. Selve byen har en afslappet atmosfære og der er mange muligheder for at finde god mad og drikke rundt omkring i Stoupa. Ved stedets flotte strand ligger også en promenade og flere tavernaer og barer. Rundt omkring i området er der gode udflugtsmuligheder, blandt andet det historiske sted Mystras og Diro-grotterne.

Stoupa ligger smukt til i en vig på den sydlige del af Peloponnes-halvøen

Stoupa er en tidligere fiskerlandsby, som ligger i Mani-regionen på Peloponnes. Mange grækere regner området for et af de smukkeste i hele grækenland. Landsbyen har en afslappet atmosfære og en rig historie, som strækker sig helt tilbage til antikken. I dag er Stoupa en livlig lille by uden den voldsomme turisme. Her er mange skønne små gader og udmærkede tavernaer, hvor du kan nyde traditionelle græsk retter eller mere international mad.

Ovenfor den fine stranden ligger en strandpromenade med gode tavernaer og barer. Tæt ved Stoupa ligger det historiske sted Mystras og man kan også besøge de spændende Diro-grotter i området.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Stoúpa
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 5°C
februar 15°C 5°C
marts 17°C 6°C
april 20°C 8°C
maj 24°C 12°C
juni 29°C 16°C
juli 31°C 18°C
august 31°C 18°C
september 28°C 16°C
oktober 24°C 13°C
november 20°C 9°C
december 16°C 7°C
Prognose for Stoúpa