Koh Phi Phi

Koh Phi Phi har meget at byde på, fra tropiske strande og landskaber, til dykkereventyr i særklasse.Koh Phi Phi er faktisk en øgruppe bestående af nogle forholdsvis store øer ud for Andamanhavet. For at kommer til øen Phi Phi Don tager man typisk en færge fra Krabi eller Phuket, men har man en aftale med et hotel kan man også få arrangeret privat transfer. Færgerne kommer ind ved Ton Sai Bay og her er der virkelig gang i den både dag og nat. En anden populær ø er Phi Phi Leh, som nok især er kendt fra filmen "The Beach". Her på øen ligger Maya Beach, som udover at være brugt i filmen er listet som en af verdens bedste. Hertil kommer virkelig mange turister, så strande kan godt være temmelig overrendt. Øerne tilbyder nogle af de bedste hoteller i hele Thailand.

Ved Phi Phi er der tropisk landskab, smukke strande og dykkerparadis nummer 1 i Thailand

En række store øer ude i Andamanhavet udgør øgruppen Phi Phi. Den mest kendte af øerne er Koh Phi Phi Don, hvor også de fleste hoteller ligger. Man ankommer til Phi Phi Don med færge fra Krabi (ca. 90 min) eller Phuket (ca. 120 min), men mange hoteller har hurtigere private transfers (spørg os). Det er nemt at blive forvirret og besværligt i mylderet ved Ton Sai Bay, hvor færgerne ligger til på øen. Her er det altid fart på og backpackerne sørger for et travlt natteliv.

Koh Phi Phi Leh er en anden ø, der især er kendt fra filmen “The Beach”. Stranden, Maya Beach, der blev brugt i filmen er pragtfuld og ligger ofte på listen over verdens bedste strande. Vær dog opmærksom på at tusindvis af turister valfarter til akkurat denne strand, specielt dagsturister fra Phuket og Krabi.

Selvom Phi Phi har været kritiseret for det store byggeboom, så er sandheden at øgruppen tilbyder nogle af de allerbedste hoteloplevelser i Thailand. Genopbygningen efter tsunamien tog også mere hensyn til naturen og strandene er fortsat kridhvide og vandet helt krystalklart. Populære hoteller er Phi Phi Island Village Beach Resort & Spa, Holiday Inn Resort Phi Phi Island, Erawan Palms Resort og Bay View Resort.

Tips til aktiviteter på Koh Phi Phi:

* Dykkermulighederne er nogle af det bedste i Thailand

* Besøg Maya Bay Beach og den myteomspundne Viking Cave på Phi Phi Leh

* Udflugt til Bamboo Island og Yung Island

* Big Game fishing

* Besøg Ton Sai Bay med sit store udvalg af restauranter og barer

* Tag med på sejltur

* Ren og skær afslapning på de fantastiske strande på Phi Phi

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Bay View Resort ★★★ 14n 8.756,-
Phi Phi Island Village Beach Resort ★★★★ 14n 12.885,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Phi Phi Islands
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
marts 33°C 24°C
april 33°C 25°C
maj 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
december 31°C 24°C
Prognose for Phi Phi Islands