Kata

I modsætning til Patong er stemningen ved Kata Beach rolig og afslappet. Kata Beach består af to bugter, Kata Yai og Kata Noi. Kata Yai har en 2 kilometer lang fantastisk strand med hvidt sand og palmer som man kan ligge under, hvis solen bliver for stærk. Kata Noi er den mindste af de to strande, og man kan nyde solen i en fortryllende rolig atmosfære her. Kata Beach passer godt til børnefamilier og her kan man blandt andet tage på fisketur med longtail-båd, eller man kan snorkle. Der findes flere udmærkede restauranter i Kata og en del barer. Hvis man ønsker et hektisk natteliv, kan man imidlertid tage til Patong, som ligger kun ca. 15 min derfra i bil.

Eksotiske strande og god Thai-mad ved Kata Beach

Lidt syd for Karon Beach ligger to fantastiske strande, Kata Yai og Kata Noi, som kun adskilles af en stor klippe. Kata Yai, ofte kalt Kata Beach, har en smuk 2 kilometer lang hvid sandstrand med palmetræer. Inde i bugten her ligger en lille, eksotisk ø med fantastiske forhold hvis man vil snorkle. Stranden på Kata Noi er mindre, men også endnu mere fantastisk. Sammenlignet Kata Yai er der her en mere rolig atmosfære.

Strandene på Kata Beach passer godt til børnefamilier. Stedet har en afslappet atmosfære og strandene er trygge og børnevenlige, specielt stranden på Kata Noi. Der findes udmærkede restauranter og barer på begge strande, men nattelivet er langt fra ligeså livligt som på Patong Beach.

Det bedste hotel på Kata Noi er Kata Thani og søsterhotellet The Shore Kata Thani.

.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Yama Hotel Phuket (ex Eastin Yama Hotel) ★★★★ 7n 5.575,-
Nook Dee Boutique Resort ★★★★★ 6n 5.942,-
Chanalai Flora Resort ★★★ 6n 6.101,-
Kata Palm Resort & Spa ★★★★ 7n 6.294,-
Chanalai Garden Resort ★★★ 6n 6.306,-
Diamond Cottage ★★★ 7n 6.318,-
Sugar Palm Grand Hillside ★★★★ 7n 6.322,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kata
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
marts 33°C 24°C
april 33°C 25°C
maj 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
december 31°C 24°C
Prognose for Kata