Nai Harn

Nai Harn ligger helt mod syd på Phuket og er et af øens smukkeste steder. Her er der en stille og rolig atmosfære. I Nai Harn Village findes der mange små restauranter og barer. Nai Harn er særligt populært som destination for en dagsudflugt, da der er et fantastisk udsigtspunkt, hvor man kan skue ud over Phuket.

Nai Harn har en eventyrlig udsigt over Phuket

Nai Harn, eller kaldt Nai Han, ligger helt syd på Phuket med fredfulde strande og gode spisesteder. Dette er uden tvivl et af øens smukkeste steder med en udsøgt lagune. På Nai Harn Beach findes der flere små restauranter og et fint lille udvalg af hoteller og gæstehuse.

Nai Harn er et populært udflugtsmål på grund af udsigtsspottet View Point, som ligger lige syd for Nai Harn. Her er der en fantastisk udsigt udover havet og man kan se flere af strandene på øen. Først og fremmest er det populært at tage en dagsudflugt til stedet. En udflugt hertil kan let arrangeres fra alle strande på Phuket.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Sunsuri Phuket ★★★★ 13n 9.303,-
The Nai Harn Phuket ★★★★★ 13n 12.054,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Nai Harn Beach
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 31°C 23°C
februar 32°C 23°C
marts 33°C 24°C
april 33°C 25°C
maj 31°C 25°C
juni 31°C 25°C
juli 31°C 25°C
august 31°C 24°C
september 30°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 24°C
december 31°C 24°C
Prognose for Nai Harn Beach