Phuket

Phuket er Thailands største ferieø med en bro over til fastlandet. Her finder man fantastiske strande med hvidt sand og krystalklart vand. Øen tilbyder mange forskellige aktiviteter som fx dykning, snorkling, sejlads (i bl.a. kano), elefantridning og golf. De mest populære steder på Phuket er Patong, Karon og Kata. Phuket kan tilbyde en mængde restauranter med mad fra alle verdenshjørner på menuen, meget gode shoppingmuligheder og et varieret natteliv (især i Patong).

Phuket byder på mange gode strande og et pulserende natteliv

Phuket er Thailands største ferieø og her fra er en bro over til fastlandet. Øen er dækket mest af bjerge, men området rundt om hovedstaden Phuket Town er mere lavland. Phuket oplevde en enorm udbygning af hoteller for cirka 20-30 år siden, men den tragiske flodbølgen i 2004 gjorde stor skade. I dag er alt tilbage til det normale, og varslingssystemer i tilfælde af tsunami er etableret på strandene.

Prisniveauet på Phuket kan være noget højere end andre steder i Thailand. Det hænger sammen med at ejendom er ganske dyr her og mange luksushoteller har etablert sig på øen. Antallet af backpackere er lavere her sammenlignet med for eksempel øst i Thailand eller i Krabi.

Phukets store fordel er, udover de vidunderlige strande, et varieret udvalg af aktiviteter, gode shoppingmuligheder og et rigt udvalg af restauranter og barer. De mest populære steder ligger på vestkysten og inkluderer Patong BeachKaron BeachKata BeachKamala Beach og Bang Thao Beach. Disse rejsemål har alle gode strande, et behageligt udeliv og er godt udbygget i forhold til hoteller og andre turistfaciliteter. Noget roligere, men ligeså flot, er det i syd på Nai Harn Beach.

Phuket er også det mest naturlige ankomststed for dem som skal videre til Khao Lak.

Tips til aktiviteter på Phuket:

* Dykke og snorkle (man kan komme på gode heldagsture)

* Leje mountainbikes og cykle rundt på øen

* Dagsture med båd til Koh Phi Phi, James Bond Island, etc.

* Besøge Phuket Gibbon Rehabilitation Center

* Ride på elefant

* Vandreture til Khao Phra Thaeo Wildlife Sanctuary

* Spille golf

* Se thai boxing

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Phuket
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 31°C 23°C
Feb. 32°C 23°C
Mar. 33°C 24°C
Apr. 33°C 25°C
Maj 31°C 25°C
Jun. 31°C 25°C
Jul. 31°C 25°C
Aug. 31°C 24°C
Sep. 30°C 24°C
Okt. 31°C 24°C
Nov. 31°C 24°C
Dec. 31°C 24°C
Prognose for Phuket