Tjekkiet

Tjekkiet er et poplært rejsemål og særligt landets hovedstad Prag, som er på UNESCOs verdensarvsliste, er en velbesøgt destination. Her kan man opleve fantastiske kulturseværdigheder og stadig få et glimt af kommunismens herredømme, som stadig præger byen. Tjekkiet er omgivet af bjerge med et fladt sletteland i midten, så her er der gode muligheder for at tage på skiferie. Landet gennemstrømmes af flere af Europas store floder og med sine flade vidder er det oplagt at tage på cykeltur her og opleve den smukke natur. Uanset om man vil bo på hotel eller campere er der rigtig gode muligheder i Tjekkiet. Transportnettet i Tjekkiet er godt og velegnet til at tage på ture rundt i landet.

Oplev skønne Tjekkiet

Tjekkiet er i løbet af de sidste år blevet et populært turistmål, dette gælder især hovedstaden, Prag, som også står på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Landet er stadig præget af tiden med kommunistisk herredømme.

Tjekkiet er et fladt land med bjerge omkring sig, hvilket giver basis for at dyrke vintersport. Flere floder løber gennem landet, bl.a. Moldau. Dalandskabet er fladt så er Tjekkiet desuden perfekt til cykelferier.

I Tjekkiet er der mange overnatningsmuligheder. Der er bl.a. et stort udvalg af campingpladser. Efter Berlinmurens fald i 1989 er landet blomstret op, og der er kommet mange nye tilbud, man med fordel kan benytte sig af.

Det offentlige trafiksystem i Tjekkiet er veludbygget og rimeligt at benytte, det er derfor oplagt at benytte, hvis man ønsker at rejse rundt og se landet.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Prague ★★★ 3n 624,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Tjekkiet
kalender DagDag NatNat BadBad