Torba

Den moderne, men idylliske, landsby Torba ligger blandt et væld af resortbyer, hvilket er med til at gøre den til noget særligt. Byen her er ikke specielt stor og så er den bygget på historisk grund, hvor man både kan se bopladser og gravkamre efter det oprindelige folk Legerne samt ruinerne efter en byzantinsk borg. Torbas havn er stor og her kan man tage både videre til andre byer, blandt andet Didyma. Man kan også tage på korte endagsture ud i det Ægæiske ø-hav, som ligger ud for kysten.

En perle blandt resorts

Torba er en moderne landsby som ligger lige nord for byen Bodrum og byen er virkelig en perle blandt de mange resorts der ligger her. Fra strandkanten kan man vandre indover en bjergkam og indsnuse duften fra vildtvoksende krydderiplanter, der vokser her.

Landsbyen er bygget på historisk grund og her findes bopladser og gravkamre efter Leleger, som boede her for ca. 2500 år siden. Øst for landsbyen finder man også ruinerne efter en byzantinsk borg.

Torba har en stor færgehavn, hvor man blandt andet kan komme til Didyma, som ligger mod nordvest. Her kan man også vælge bådture, som dagligt sejler til en af de mange øer i det Ægæiske Hav.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Torba
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 10°C 2°C 18°C
Feb. 11°C 2°C 17°C
Mar. 14°C 4°C 17°C
Apr. 18°C 7°C 17°C
Maj 24°C 11°C 20°C
Jun. 29°C 16°C 23°C
Jul. 33°C 19°C 25°C
Aug. 33°C 19°C 26°C
Sep. 29°C 15°C 25°C
Okt. 23°C 10°C 23°C
Nov. 16°C 6°C 20°C
Dec. 11°C 3°C 19°C
Prognose for Torba