Tossa de Mar

En gang var Tossa de Mar en kunstnerkoloni, og den har indtil i dag bevaret meget af sin originale karakter med små kriglede gader, fine stenhuse og et roligt natteliv. Byens fine, halvmåneformede strand med groft sand er meget populær og man finder her en ægte middelhavsatmosfære. Langs med havet er der et stort udvalg af caféer, hvor man kan slappe af og nyde udsigten. Tossa de Mar ligger ca. 44 km fra Girona(GRO) lufthavn og 102 km fra Barcelona (BCN) lufthavn. Det er let at tage toget fra Barcelonas lufthavn til Blanes, hvorfra der er kort vej videre med bus eller taxi.

Historiske Tossa de Mar

Tossa de Mar ligger midt mellem Barcelona og den franske grænsen. Det er en typisk catalansk landsby fuld af charm og i området rundt om byen finder du storslået natur med pompøse bjergområder og frodige dale.

En gang var Tossa de Mar en kunstnerkoloni, og i dag har byen meget af sin originale karakter i behold, med smalle og krogede gader, godt bevarede stenhuse og et afslappet natteliv.

Landsbyens historie strækker sig helt tilbage til slutningen af 900-tallet. I lighed med utallige andre landsbyer i Spanien blev byen bygget som del af en et forsvarsværk. I Tossa de Mars  gamle bydel, Vila Vella, finder du brostensbelagte gader og godt bevarede bygninger. Mange af Tossas spisesteder ligger i den gamle by, mens det nye centrum og hotellerne ligger i området langs strandene og oppe mod byens borg.

Den flotte halvmåneformede strand med grovkornet sand er populær, og har en ægte Middelhavsstemning. Langs havet er der et stort udvalg af caféer, hvor du kan slappe af og nyde udsigten.

Tossa de Mar ligger ca. 44 kilometer fra Girona (GRO) lufthavn og 102 kilometer fra Barcelona (BCN) lufthavn.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Tossa de Mar
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 13°C 1°C 14°C
Feb. 14°C 2°C 13°C
Mar. 16°C 4°C 14°C
Apr. 18°C 6°C 15°C
Maj 22°C 10°C 18°C
Jun. 25°C 14°C 22°C
Jul. 29°C 17°C 24°C
Aug. 29°C 17°C 25°C
Sep. 26°C 14°C 24°C
Okt. 21°C 10°C 22°C
Nov. 16°C 5°C 18°C
Dec. 13°C 2°C 16°C
Prognose for Tossa de Mar