Marmarisområdet

Feriestederne, der ligger i Marmarisbugten har en smuk udsigt ved kysten til det Ægæiske hav og byerne her har nogle af de fineste strande i hele Tyrkiet. Skærgården er utrolig smuk og bådture her kan varmt anbefales. Marmaris har det beste forlystelsesliv og drømmer man om shopping er det enten Marmaris eller Icmeler man skal besøge. Fra de fleste af byerne her kan man tage på udflugter til spændende natur områder.

Byerne i Marmarisbugten ligger meget smukt ved den Ægæiske kyst.

De største steder er Marmaris, Icmeler og Fethiye. De mindre byer, Turunc og Kas er dog også et besøg værd. I Marmaris’ kendte lystbådshavn ligger der både fra hele verden. Skærgården ud for kysten er virkelig smuk, og bådture hertil kan anbefales. De forskellige strande har enten fint og groft sand. Forlystelseslivet er intensivt i Marmaris, men roligere i Icmeler og Kas. Der er gode muligheder for shopping i Marmaris og Icmeler.

Marmaris og stederne i området der omkring er gode udgangspunkter for endages eller to-dages udflugter til Pamukkale og Hieropolis.

Området ved Marmarisbugten byder på nogle af de fineste strande i Tyrkiet. Uden for Fethiye ligger fx Ölüdeniz, og lidt længere mod øst ligger den over ti km lange patara, som er en strand for ægte strandløver. Stranden er fredet, fordi den sjældne skildpaddeart, Caretta caretta lægger sine æg her.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Icmeler ★★★ 7n 3.317,-
Los Cristianos ★★★ 7n 3.364,-
Marmaris ★★★ 7n 3.487,-
Oludeniz ★★★ 7n 3.748,-
Playa de las Américas ★★★★ 7n 3.861,-
Fethiye ★★★ 7n 4.412,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Marmaris-området
kalender DagDag NatNat BadBad