Tyskland

Tyskland er en stormagt i EU og et af verdens største industriland. I tillæg er landet også fantastisk forskelligartet fra nord til syd og øst til vest er forskellene på kulturen stor og i midten af det hele finder man Europas største metropol, Berlin. Tysklands hovedstad har en lang historie og er i dag en moderne metropol med mange forskellige kulturer, flere universiteter, spændende museer, storslået arkitektur og spændende kulturelle arrangementer. Gennem tiden har landet påvirket den vestlige kulturarven med store komponister, forfattere, videnskabsmænd, malere, digtere, astronomer osv.

Besøg Tyskland i hjertet af Europa

Tyskland er et land, der består af 16 stater og landet er en af stormagterne i EU. Tyskland er også et af verdens største industrilande. Landets kultur og natur variere meget fra nord til syd og fra øst mod vest. Der er rige traditioner fra produktion af vin og ølbrygning, særligt i syd kan man opleve det frodige vinområde langs Donaufloden.

Hovedstaden, Berlin, er en af Europas store kulturelle hovedstæder og her kan man opleve alt fra moderne kultur til historiske seværdigheder. Visse steder vidner bygningerne om byens voldsomme historie. I dag er byen en smeltedigel for et væld af kulturer og man kan gå på opdagelse i de forskellige områder, som hver har sit særpræg, der påvirkes af indbyggerne.

Gennem tiderne har Tyskland været en stor bidragsyder til den vestlige kulturarv med fx store komponister, forfattere, videnskabsmænd, malere, digtere, astronomer osv.

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Berlin ★★★ 2n 1.073,-
Munich ★★★ 3n 2.123,-
Hamburg ★★★ 4n 2.405,-
Frankfurt am Main ★★★★ 4n 2.606,-
Kiel ★★★ 2n 2.721,-
Dresden ★★★★ 2n 2.780,-
Lübeck ★★★★★ 2n 3.119,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Tyskland
kalender DagDag NatNat BadBad