USA

USA har over 325 millioner indbyggere, og er dermed et af klodens største lande, både målt i antal mennesker og til arealet. USA har det hele, fra steder med et klima som ligner det danske, til subtropiske områder og ørken. Her har du alle muligheder, uanset hvad du vil opleve.

Det kan være svært at finde ud af, hvad man vil se og opleve, når rejselysten melder sig til USA. Mulighederne er enorme, men det er også afstandene. Du kan flyve direkte til mange destinationer i USA fra Danmark, og til de fleste større byer ved hjælp af en mellemlanding undervejs i f.eks London, Frankfurt eller Amsterdam.

Nogle populære destinationer i USA er Californien, med Los Angeles og San Francisco. I Californien ligger også San Diego, vindistrikterne Napa Valley, Soma Valley og Yellowstone Nationalpark.

En anden magnet er New York, byen der aldrig sover, eller The Windy City Chicago. Mange danskere tager turen over til Florida, The Sunshine State. Her ligger f.eks Orlando og Disneyland, feriebyen Fort Lauderdale, de gode strande ved Clearwater Beach, alle forlystelser ved Miami Beach og i Florida ligger også Daytona – et must for dig, der godt kan lide motorsport.

Hawaii ligger langt væk, du skal halvvejs til Japan, men her får du en eksotisk blanding af USA og det afslappede liv i det sydlige Stillehav. En ganske anderledes oplevelse.

Las Vegas kender du fra film og byen er faktisk efterhånden en ganske familievenlig oplevelse.

Hvem vil kunne lide USA?

USA har noget for alle. Her er noget for storbyentusiasten, naturelskeren, strandløven, shoppingtossen og den historieinteresserede. Rejs hertil med familien, kæresten eller dine børn. USA er næsten et lille kontinent i sig selv, og har det hele for alle.

Hvornår skal man rejse til USA?

Du kan rejse til USA når som helst, men det er store forskelle på vejret. New York kan være en iskold oplevelse om vinteren, og bagende varmt om sommeren. Californien har lunt klima. Florida er varmt hele året, og det samme kan siges om Hawaii. De fleste amerikanske storbyer er behagelige at besøge året rundt. 

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

New York ★★★★ 2n 3.870,-
Orlando ★★★★ 7n 5.308,-
Fort Lauderdale ★★★ 7n 6.490,-
Miami Beach ★★★ 7n 6.625,-
Miami ★★★ 3n 6.634,-
Boston ★★★★ 5n 7.495,-
Vegas ★★ 3n 8.081,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for USA
kalender DagDag NatNat BadBad