Ho Chi Minh-byen

Ho Chi Minh City er en pulserende storby, som samtidig er umiskendeligt vietnamesisk. I folkemunde går byen stadig under sit gamle navn Saigon. Her er en mere vestlig stemning end Hanoi og også en del mere afslappet. Det betyder dog ikke at man går glip af den typiske vietnamesisk scooter trafik som flyder gennem gaderne. Uden for Ho Chi Minh City ligger de berømte Cu Chi tunneler, hvor den vietnameserne skjulte sig under vietnamkrigen. En heldagstur eller todagestur til Mekong Deltaet og dets enorme flydende marked er også en oplagt at opleve hvis man tager til Ho Chi Minh City.

Eksotiske og travle Ho Chi Minh City er porten til Vietnam

Ho Chi Minh City (HCMC), eller Saigon i folkemunde, er den største by i Vietnam. Dog er det Hanoi, der er hovedstaden i landet. De fleste flyselskaber flyver til HCMC og det er absolut værd at gøre et stop i byen i et par dage. Byen er mere vestligt orienteret end Hanoi og betydelig mere laidback også. Fra HCMC er det nemt at komme videre til sol- og stranddestinationerne Hoi An, Da Nang, Nha Trang og Mui Ne.

Tips til aktiviteter man kan lave i og udenfor Ho Chi Minh City:

Søg, sammenlign, spar! solfaktor.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Ho Chi Minh-byen
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 32°C 21°C
februar 33°C 22°C
marts 34°C 24°C
april 35°C 25°C
maj 34°C 25°C
juni 32°C 24°C
juli 32°C 24°C
august 32°C 24°C
september 31°C 24°C
oktober 31°C 24°C
november 31°C 23°C
december 31°C 22°C
Prognose for Ho Chi Minh-byen