Hotel Twenty Seven Amsterdam

Officiel kategori

Solfaktors kategori

156 anmeldelser
Beskrivelse

Kort og afstande

Da alle 16 suiter er unikke, har vi valgt at give en kort beskrivelse af nogle af dem, se nedenfor. Samtlige suiter har udsigt over byen, og det er almindeligt med badekar/jacuzzi i soveværelset. I de fleste værelser hænger der kunstværker fra galleriet Cobra. Der er 3 cm lydisolerede døre samt lydisolerede vinduer. Sengetøjet er fra Nobilis, Paris, og tapetet er designet af Pierre Frey, Paris.

Fælles for dem alle er disse faciliteter:

 • A/C
 • Wi-Fi
 • Smart-TV
 • Ipod-dockingstation
 • Safetybox
 • Telefon
 • Minibar/vinkøler
 • Kaffemaskine
 • Badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer

Juniorsuite; ca. 40-47 m² for 2 pers. Soveværelse og badeværelse med badekar og bruser. Værelset har et opholdshjørne.

Suite (grand); ca. 102 m² for 2-4 personer. 2 soveværelser, 2 badeværelser med badekar og bruser og en opholdsstue.

Suite (Rooftop Stage); ca. 60 m² for 2 pers. Med skråtag og rund seng. Værelset har et opholdshjørne og badeværelse med jacuzzi samt bruser.

Suite (Rooftop Loft); ca. 115 m² for 2 pers. 2 soveværelser og 2 badeværelser med bruser og badekar samt en opholdsstue. Suiten har skråtag/skråvægge og er i 2 etager.

Suite (Residential Terrace); ca. 202 m² for 2-4 pers. 2 soveværelser, 2 badeværelser med badekar og bruser samt opholdsstue med spisebord. Der hører en lille terrasse til suiten.

Suite (Tower Dream); ca. 78 m² for 2-4 pers. 2 soveværelser, 2 badeværelser med badekar og bruser samt opholdsstue. Der er en 360 graders udsigt, og suiten er i 2 etager.

Suite (Imperial Terrace); ca. 245 m² for 2-6 pers. 3 soveværelser, 3 badeværelser med bruser/badekar og opholdsstue. Der hører en terrasse til suiten med udsigt over Dam-pladsen.

Suite (Grand Terrace); ca. 127 m² for 2 pers.  Soveværelse, badeværelse med bruser og badekar samt opholdsstue. Der hører en terrasse til.

Suite (Penthouse); ca. 102 m² for 2 pers. 2 soveværelser og 2 badeværelser med bruser/badekar og jacuzzi i det ene værelse samt opholdsstue med spisebord.

Suite m. 1 soveværelse; ca. 51-75 m². Soveværelse med en kingsize seng, badeværelse samt en opholdsstue. 

Suite m. 2 soveværelser; ca. 72-102 m² for 2 pers. 2 soveværelser med kingsize seng, badeværelse (med dampbad) samt en opholdsstue. Suiten er i 2 etager.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Twenty Seven Amsterdam. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser
 • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Dam 27
1012 JS Amsterdam

Koordinater

Latitude: 52.3725
Longitude: 4.8933

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Amsterdam

Vis flere