Armon Residence

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,7
Meget godt
405 anmeldelser

Leder du efter et godt hotel i Krakow, der ligger centralt, men ikke midt i turistmængderne? Så bør du læse videre om Armon Residence, beliggende i Kazimierz-området, bare 20 minutters gåtur fra den gamle bymidte. I området finder du flere smarte barer, restauranter og caféer. Bemærk venligst at indtjekning foregår på søsterhotellet 600 meter væk. 

Med et ophold ved Armon Residence har du en central base i Kraków, kun 10 minutters kørsel fra Main Market Square (Rynek Glówny) og Corpus Christi Kirke (Basilica Bozego Ciala). Dette gæstehus ligger 1,6 km fra Oskar Schindlers fabrik og 1,8 km fra Royal Road.

Morgenmad tilberedt efter bestilling tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 12.00.

Området Kazimierz i Krakow er noget helt særligt. Før i tiden var det hjem for byens jøder, og i dag kan du besøge den gamle synagoge og det jødiske museum. De seneste år har området dog udviklet sig til meget mere end dette. Her ligger flere caféer, unikke restauranter og smarte barer side om side, og til dig, der elsker at shoppe, finder du både lokale butikker og internationale mærker i Kazimierz Shopping Mall. På Armon Residence bor du tæt på alt det, området byder på - og du kan desuden gå til den gamle bymidte, hvor du finder flere attraktioner og seværdigheder. 

Navnet Armon kommer fra det hebraiske sprog og betyder kastanje. Hotellet fik lige præcis dette navn, af den simple årsag, at der står et smuk kastanjetræ lige ved hotellets indgang. Her bydes du velkommen til et hotel uden de vilde faciliteter. Indtjekning foregår på søsterhotellet Spatz Aparthotel, som ligger 600 meter væk. Her finder du også morgenmadsrestaurant og en bar. På dette hotel kan du altså se frem til en skøn ferie, hvor du kan nyde de komfortable værelse, der tilbyder et herligt tilflugtssted efter lange dage i byens gader og stræder. 

Derfor skal du vælge Armon Residence

  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.2 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering

Godt at vide

Receptionen ligger på søsterhotellet Spatz Aparthotel, der ligger cirka 600 meter væk. Her finder du også en morgenmadsrestaurant og en bar. Ved check-ud afleveres nøglerne i en nøgleboks. 

Der er Wi-Fi på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Der er ingen elevator på dette hotel. Turistskat betales på stedet. 

Du kan booke transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. 

Kort og afstande

  • Afstand til centrum: ca. 1.2 km
  • Galicia Jødiske museum: ca. 200 m
  • Det gamle, jødiske område ved Kazimierz: ca. 600 m
  • Wawel katedralen: ca. 1.5 km
  • Det Kongelige Wawel-slot: ca. 1.5 km
  • Collegium Maius, Krakows universitet fra det 14. århundrede, kun begrænset adgang: ca. 1.9 km
  • Oskar Schindlers fabrik i Podgórze: ca. 1.3 km
  • Krakóws gamle bydel: ca. 1.7 km
  • MOCAK museum for moderne kunst: ca. 1.2 km
  • Den store plads, Rynek Glówny: ca. 1.6 km
  • Krakow Zoologiske have: ca. 10 km
  • Saltminerne i Wieliczka: ca. 11 km
  • Auschwitz-Birkenau koncentrationslejrene: ca. 71 km
  • Katowice: ca. 82 km
  • Krakow Lufthavn: ca. 27 km (40m)

Føl dig hjemme i et af de 9 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. Badeværelserne har bruser og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde.

Armon Residence har 9 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en enkel stil med afdæmpede farver og materialer. 

Værelserne har faciliteter som Tv, Wi-Fi, aircondition (afhængigt af sæsonen), minibar og pengeskab. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toilet. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Armon Residence. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Plac Bawól, 4
31-057 Krakow

Koordinater

Latitude: 50.0507
Longitude: 19.9489

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Krakow

Vis flere