Club Turtas

Konakli, Tyrkiet

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Club Turtas Beach hotel

Med en dejlig strandplacering finder du dette dejlige familiehotel med All inclusive. Hotellet består af 5 bygninger i forskellige størrelser med en dejlig grøn have og et stort poolområde. Dette hotel er et ægte ferieparadis for hele familien og har en perfekt strandplacering.  Her kan du nyde fred og ro i haven eller mere tempo omkring hovedpoolen. Det tilbyder aktiviteter og underholdning for både store og små. Hotellets underholdningsteam sørger for at du holde dig i form med vandgymnastik, aerobic og andre sportsaktiviteter. Om aftenen sørger de for underholdning i form af shows, forestillinger og spil.

Børnene har en miniklub og to aquapools med i alt 5 nedfarter. De mindste børn går heller ikke tomhændet, men har deres egen lege- og soppebassin med små rutchebaner tilpasset deres størrelse. Børnedagen slutter naturligvis af med et minidisko.

Du kan spise maden i hotellets hovedrestaurant, men der er også andre steder til lette snacks i løbet af dagen. Stranden støder op til hotellets område og har liggestole og parasoller til hotellets gæster. Du behøver ikke vende tilbage til hotellet for at spise, da strandbaren serverer enklere retter.

For dem, der ønsker at forkæle sig selv og vil slappe af, har hotellet et spa-område med en klassisk hamam og andre behandlinger.

Inden for hotellet er der også adgang til fitnesscenter, bordtennis, tennis og minigolf.

Club Turtas Beach-hotellet ligger omkring 3 km fra Konakli centrum, hvor du finder butikker og restauranter. Alanya centrum ligger omkring 11 km væk, og du kan nemt komme dertil med en bus, der kører fra hovedvejen.

Værelserne

Dejlige og lyse værelser med forskellige farver afhængigt af hvor du bor. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en ekstra enkeltseng som en ekstra seng. Familieværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en køjeseng til børn under 12 år.

Alle værelser har telefon, minibar med vand, aircondition, satellit-tv, flisegulv. Pengeskab mod ekstra gebyr. Badeværelse med bruser og bruseniche, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicaprum på anmodning.

Værelsestyper

Standardværelse til højst 3 personer

Familieværelse til maks. 2 voksne og 2 børn

Øvrige

Hotellet består af fem bygninger med 6,4 og 2 etager. 270 værelser. Bygget i 1969 og renoveret i 2013 og kontinuerligt. Elevator i bygningerne med 6 og 4 etager, pengeskab til merpris. All inclusive mellem 10: 00-24: 00 og mad til bestemte tidspunkter. Nøjagtige tider for restaurant og barer annonceres ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke på stranden er inkluderet. Hotel med strandplacering og en ru sandstrand. Ændringer i indhold kan forekomme i løbet af sæsonen såvel som i lavsæsonen. Hotellet har også en frisør, fotograf og butikker. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Konakli centrum 3 km. Alanya centrum 11 km. Lokal bus findes på hovedvejen. Turist / byområde med trafik der kan virke forstyrrende. Strand- og hotelområde uden for byområdet nær hovedvejen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider