Exe Las Palmas

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,4
Meget godt
1722 anmeldelser

Exe Las Palmas ligger i hjertet af Las Palmas på Gran Canarias nordlige del. Her kan du enkelt gå til byens store strand, som har god plads til både afslapning og aktiviteter. Fra tagterrassen har du en smuk udsigt over området. Her har du et skønt område hvor du kan nyde den kanariske sol og slappe af i boblebadet eller nyde en snack på et hvert tidspunkt af dagen. 

Dig, der gerne vil besøge Las Palmas på Gran Canaria og bo både nær strand og by, bør læse videre på Exe Las Palmas. Her bor du nemlig midt i byen og kun et minuts gå gang fra stranden. Det er derfor et godt udgangspunkt du har på hotellet, hvis du vil opleve lidt af hvert. På stranden kan du lægge dig på et håndklæde og tage en forfriskende dukkert i Atlanterhavet. Vil du være aktiv mellem dukkerterne, er der flere forskellige aktiviteter at lave, både til vands og på land. 

Foretrækker du at svømme i en pool, kan du i stedet begive dig op på hotellets tagterrasse, hvor du netop finder en pool og et boblebad samt flere solstole, hvor du kan koble af i solen mens blikket flakker ud over byen og stranden. Du kan eventuelt bestille noget godt at drikke fra baren eller en lille snack når du har lyst. På hotellet er der også et træningslokale for dig, der gerne vil træne i løbet af din ferie. I receptionen kan du leje cykler, hvis du vil opdage nærområdet. Hver dag kan du starte med en god morgenmad og når sulten melder sig til frokost og middag kan du finde flere hyggelige restauranter en kort tur fra hotellet. I nærheden finder du også spændende attraktioner som Las Alcaravaneras, Playa del Confital og Parque de Santa Catalina, som du nemt kan besøge, hvis du har en lejebil.

Derfor skal du vælge Exe Las Palmas

  • Nærmeste lufthavn: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 40 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet.

Du kan bestille transport til og fra lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. 

Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 24 timer i døgnet .

Bemærk at poolen kun er åben i eftermiddagstimerne 12.00-18.00. Træningsrummet er åbent 07.00-22.00. Terrassen er åben 08.00-20.00 og poolbaren er åben 12.00-16.00.

Elevator forefindes. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig 07.00-10.30 på hverdage og 07.30-11.00 i weekender (med forbehold for ændringer). Evt. turistskat betales på stedet.

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 40 m
  • Afstand til centrum: ca. 300 m
  • Las Palmas, Gran Canarias: ca. 3.1 km
  • Den pittorske fiskerby Agaete på det nordvestlige Gran Canaria: ca. 36 km
  • Grottebyen Barranco de Guayadeque : ca. 43 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 27 km (30m)

Exe Las Palmas tilbyder 114 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettede i en klassisk, enkel stil med forskellige farver og materialer. Alle værelser har moderne faciliteter såsom TV, gratis Wi-Fi, aircondition, pengeskab og minibar. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Exe Las Palmas. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Strand under 1½ km væk
  • Motionsrum
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Sagasta 28
Las Palmas

Koordinater

Latitude: 28.1438
Longitude: -15.4311

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere