Suncity Apartments

Side, Tyrkiet

Nordcotours
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Sun city apart hotel

Beliggende i et roligere område. Dette børnevenlige lejlighedshotel, tiltrækker både venner, familie og par. Nogen lejligheder har All inklusive koncept, men lejlighederne er stadig udstyret med tekøkken, så du kan lave mad på egen hånd, eller hvis børnene have vil mad mellem måltiderne. Hotellet består af et hovedområde med 6 bygninger og i 2018 fik man en anneksbygning på den anden side af vejen.

Hotellet har 3 poolområder, en stor hovedepool, hvor der er mange aktiviteter i højsæsonen. Den anden pool er lidt roligere og opvarmes i april og oktober, hvilket er meget værdsat af gæsterne. Hvis du vil have det endnu mere roligt, så kryds gaden og gå til anneksbygningen, som har en afslapning pool. For børnene er der flere separate børnebassiner samt et vandrutschebane med 2 baner. Der er også miniklub og legeplads. Hotellet organiserer aktiviteter og spil om dagen og et par aftner om ugen er der aftenunderholdning i form af tyrkisk aften. Hvis du vil forkæle dig selv, er der et tyrkisk hamam og frisør på stedet. I højsæsonen er der fuld fart på og der sker en masse på hotellet, mens det er stille i begyndelsen af og sæsonen.

Hotellet har mange tilbagevendende gæster der vender tilbage igen år efter år.

Lejlighederne

Lyse lejligheder af varierende størrelser, møbler og planløsninger. Studiolejlighed består af et værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et tekøkken. Lejlighederne med 2 soveværelser består af et soveværelse og en kombineret stue og tekøkken med ekstra sovesofa. De tre værelseslejligheder består af to soveværelser og en kombineret stue og tekøkken med sofa som en ekstra seng. Alle værelser kan enten have dobbeltsenge, enkeltsenge eller begge dele.

I anneksbygningen er der to-etages lejligheder, 2 etager med kombineret stue og tekøkken samt en ekstra seng og et soveværelse ovenpå. Brandtrappe til anden sal. Alle lejligheder har tekøkkener med simpelt køkkenudstyr, kedel, klinkegulve, satellit-tv, telefon og brødrister. Aircondition og pengeskab mod ekstra betaling. Altan eller balkon i stueetagen. Badeværelse med toilet, brusebad og hårtørrer.

Bemærk at du ikke kan vælge i forvejen, hvilken bygning din lejlighed vil være i.

Lejlighedstyper i hovedbygningen 

Studiolejligheder til 2 + 1 baby (

To-værelses lejligheder til 4 + 1 baby

Tre-værelses lejligheder til 6 + 1 baby

Anneksbygningen 

Lejligheder med 2 soveværelser til 4 + 1 baby (dobbelt etage med 2 etager)

Tre-værelses lejligheder til 5-6 personer +1 baby

Øvrigt

Hotellet består af 6 bygninger fordelt på 5 etager og en 3 etagers anneksbygning. 155 lejligheder. Bygget i år 2000 renoveret 2013/2017. Pengeskab mod ekstra betaling. Aircondition mod ekstra betaling. Inga  måltider. Præcise tider for restauranter og barer vil blive annonceret ved ankomsten til hotellet. Solsenge, liggestole, mad og drikke på stranden ekstra mod ekstra betaling.

Strand 850 m, sandstrand og lavvandede. Ændringer i indholdet kan forekomme i løbet af sæsonen og slutningen sæsonen. Hotellet har også frisør, fotograf og minibar. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Lokalcenter 150 m. 2,6 km til Side Centrum. Lokal bus 300 m. Turist / byområde med lidt trafik. Lyde fra Moskeen kan høres mere eller mindre rundt på hele området da det er en del af byens arkitektur.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser