Le Vimarn Cottages & SPA

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,6
Fabelagtigt
470 anmeldelser

Der findes bare nogle hoteller og resorts som skiller sig særligt ud fra mængden. For mig var mødet med Le Vimarn Cottages & SPA kærlighed ved første blik. Sjældent har jeg oplevet et hideaway der på så fortryllende vis byder dig velkommen til en fantastisk ferieoplevelse. Den autentiske charme og de maleriske omgivelser skaber sammen med den luksuriøse standard og høje komfort de perfekte rammer. Når båden har lagt til ved kajen, og du har checket ind, er det bare at sparke skoene af og placere fødderne i det lune sand. Resten er ren nydelse.

Le Vimarn Cottages & Spa er det oplagte valg for par og familier som ønsker en eksklusiv ferie på en af Thailands smukkeste og uudforskede øer, Koh Samet. Jeg bliver straks fascineret af den smagfulde stil, hvor thailandsk- og Bali inspirerede design sætter sit præg i smuk harmoni med den tropiske have. Sammen med den dejlige Ao Prao strand, det krystalklare hav og den blå himmel har du de perfekte omgivelser på din ferie..

Nyd de lækre Thai specialiteter

Jeg elsker at spise god lokal mad på min ferie og på Le Vimarn Cottages & Spa bliver du ikke skuffet over det kulinariske udvalg. I løbet af min ferie spiste jeg flere gange på hotellets romantiske restaurant "O" som ligger i hjertet af hotellet, lige ud til stranden. Her er en afslappet og rolig atmosfære, og du kan sidde udenfor og spise eller under taget hvor der er åbent ud til terrassen og den smukke have. 'O' tilbyder en italiensk menu med fx pasta og pizza og velsmagende thailandske retter.  Det er også her, du spiser din morgenmad. Skulle du have lyst til en afveksling tilbyder Le Vimarn Cottages & SPA også den lille og intime restaurant "The Buzz" som ligger ved siden af. Som en tredje mulighed kan du som gæst på Le Vimarn Cottages & SPA også spise på søsterhotellet Ao Prao Resort som ligger 5 minutters gang herfra langs den smukke strandpromenade.

Opdag dit eget Koh Samet

Le Vimarn Cottages & Spa er ikke bare en af de mest eksklusive hoteller på Koh Samet. Det er samtidig det perfekte valg for dig der gerne vil undgå de hektiske feriebyer og masseturismen. Her kan du nyde freden og roen, og bare tage dagene som de kommer, for du har alt hvad du behøver på hotellet. Både par og børnefamilier vil trives på dette eksklusive resort. Skulle du  en dag få lyst til at tage ud på opdagelse  kan en halv eller hel-dags udflugt med privat speedbåd stærkt anbefales. Her kan du nyde synet af øen ude fra havet, lave bade stop når du har lyst - med mulighed for snorkling - og finde 'dit eget lille gemmested'  i en lille bugt til solbadning og frokost. Jeg vil også anbefale dig at tage en taxa til den anden side af øen og besøge den store populære Sai Kaew strand.

Forkæl dig selv i Dhivarin SPA

Naturligvis måtte også jeg overgive mig til nydelsen af den kendte autentiske thaimassage på min ferie. Dhivarin SPA tilbyder en række af skønne selvforkælelses oplevelser for krop og sjæl. De tropiske omgivelser og det veluddannede personale vil gøre spa-oplevelsen til et af de ferieminder du vil længes efter når du igen er hjemme i vinterkulden, og din krop vil takke dig med en følelse af total afslapning. Benyt lejligheden og und dig selv denne luksus i bedste thai-stil... du er jo på ferie : )  Ved siden af hotellet ligger der også et motionscenter, hvis du ønsker at være aktiv på din ferie.

Nyd solnedgangen på stranden

Hotellets private strand på Ao Prao er velholdt med fine solstole i træ, og det allestedsnærværende og smilende personale sørger for at du altid kan bestille noget at drikke eller spise. Efter en formiddag i SPA'en eller ved poolen vil jeg anbefale dig at nyde stranden hen på eftermiddagen. Når dagen går på hæld kan du nemlig nyde den spektakulære solnedgang, som aften efter aften viser sig som den smukkeste teaterforestilling. Nyd en herlig aftendukkert i havet, inden du slår dig ned på solsengen med en kølig drink, og nyder 'forestillingen'. Det er bare livet! 

Derfor skal du vælge Le Vimarn Cottages & SPA

  • Du bor på et eksklusivt resort helt ned til stranden og havet
  • Her får du høj, personlig service 
  • Du bor i fredelige og rolige omgivelser 
  • Her får du tropiske omgivelser og stilfuldt design

Godt at vide om Le Vimarn Cottages & SPA

Hvis du bestiller transfer via Hideaways, er denne kun til havnen, Ban Phe Pier på fastlandet ud for Koh Samet. Transporten med båd fra fastlandet til Koh Samet (ca. 20-30 min. Billet købes ved ankomst til havnen) samt transporten fra havnen på Koh Samet til hotellet er ikke inklusiv og skal arrangeres på egen hånd. Vi anbefaler, at du kontakter hotellet direkte hjemmefra, da de i nogle tilfælde kan hjælpe med den sidste del af transporten. Der findes yderligere tre restauranter i gangafstand, men ønsker du mere 'liv og leben' kræver det en kort tur i taxa.  I receptionen kan du bestille alt fra udflugter til massage og børnepasning.

Derfor skal du vælge Le Vimarn Cottages & SPA

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Børnepool el. afsnit

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Ao Phrao Beach) - ca. 50 m
  • Nærmeste lufthavn (Bangkok) - ca. 174 km + (ca. 20 min. sejlads)
  • Sai Kaew Beach - ca. 3,2 km

På Le Vimarn Cottages & SPA finder du i alt 31 smagfulde og velindrettede værelser fordelt på tre kategorier. Fælles for alle værelserne er indretningen og det smukke interiør der leder tankerne hen på Bali, elegant kombineret med traditionel thailandsk design. Værelserne har en skøn atmosfære takket være de mange træelementer, bambus, samt andre naturlige materialer. Alle værelser har en pæn stor og fuldt møbleret terrasse. 

Værelsesfaciliteter

  • Aircondition
  • Terrasse
  • Gratis Wi-Fi
  • Minibar
  • Kaffe- og te faciliteter
  • Satellit-tv og telefon
  • Hårtørrer og badekåber
  • Safetyboks
  • Barneseng (på forespørgsel)

Deluxe Cottage Hillside
Disse 21 værelser måler ca. 45 m² og ligger gemt i de grønne omgivelser i den trropiske have. Værelserne bærer præg af fred og ro takket være den skønne af placeringen. Badeværelset er rummeligt og nogle har både bruseniche og badekar. Terrassen indbyder til skønne afslappende stunder. 

Premier Villa Hillside
Disse 9 værelser (villaer) er på ca. 55 m² og indretningsmæssigt opdelt i yderligere to kategorier: 3 værelser i moderne stil, mens de øvrige seks værelser er i thailandsk stil. Her får du masser af plads både indenfor samt udenfor på din private terrasse med havudsigt. På den møblerede terrasse har du også dit eget jacuzzi.

Duplex Villa Suite
Denne Duplex Villa Suite er den eneste af sin slags. En rummelig villa suite med 2 værelser fordelt på to etager; soveværelse med dobbeltseng, og stue med spiseplads og køkken samt adgang til en stor møbleret terrasse med havudsigt og egen jacuzzi..
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Le Vimarn Cottages & SPA. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

40/11 Moo 4
21160 Ko Samet

Koordinater

Latitude: 12.5688
Longitude: 101.4495

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere