Rejser til Playa Taurito

Velkommen til feriebyen Playa Taurito på Gran Canaria! Her kan du nyde sol, strand og godt vejr hele året , og her er også smuk natur og masser af spændende aktiviteter for hele familien. Book en billig rejse til Playa Taurito med Solfaktor!

Playa Taurito som rejsemål

Playa Taurito er en ferieby, der ligger på Gran Canarias sydvestkyst. Byen har en dejlig beliggenhed ved havet i naturskønne omgivelser. Playa Tauritos største aktiver er de gode strande og det behagelige tempo. Her får du med garanti en ferie med masser af sol. Området er som lavet for børnefamilier og gæster, som vil nyde sol og hav i et afslappet tempo.

>> Læs mere om din rejse til Maspalomas her

>> Læs mere om din rejse til Playa del Ingles her

>> Læs mere om din rejse til Arguineguin her

Attraktioner og aktiviteter i Playa Taurito

En rejse til Playa Taurito byder på fantastiske dage på stranden, som tiltrækker mange turister hvert år. Den største strand i byen (med det samme navn som byen) er en bred sandstrand omgivet af klipper med gode faciliteter og flere restauranter. Her kan du nyde solen og stemningen, slappe af under palmerne og prøve kræfter med vandsportsaktiviteter som f,eks jetski, windsurfing, parasailing eller dykning. Fra Playa Taurito er der kort afstand til Playa de Mogan, hvor der er en fantastisk familievenlig strand, samt Playa Amadores, der er kendt for sin bløde, hvide sandstrand og dejlige badevand. Her finder du flere faciliteter, restauranter og strandbarer.

Når du vil have en pause fra stranden, kan du tage en tur til den hyggelige kystby Puerto de Mogán, der er kendt som Gran Canarias "Lille Venedig". Gå på opdagelse langs de smukke kanaler, gå langs de farvestrålende huse og besøg byens hyggelige marked. Hvis du rejser med børn, er Lago Oasis Water Park et godt udflugtsmål med en pools, vandrutsjebaner, "lazy rivers" (kunstige floder) og vandaktiviteter, der med garanti vil give timevis af sjov og spænding. Det er også oplagt at tage med på en bådtur fra Playa Taurito og udforske den smukke kystlinje og se lidt skjulte og hemmelige  badebugter i løbet af din ferie.

Hvornår skal man rejse til Playa Taurito?

Gran Canaria har et som sådan altid godt og varmt vejr. Den mest populære periode for at besøge Playa Taurito er om vinteren, hvor temperaturen ligger på omkring 20-25 grader om dagen. Forår og efterår er gode perioder for at rejse hertil - så er her milde og behagelige temperaturer  - og der er færre turister og lavere priser på fly og hoteller. Sommeren er varm og tør med temperaturer omkring  de 30 grader i skyggen.

Mad, drikke og forlystelser i Playa Taurito

Der er masser at komme efter i Playa Taurito! De Kanariske Øer er kend for sit lokale køkken, og Playa Taurito er ingen undtagelse. Prøv frisk fisk og skaldyr, lokale oste, spændende tapas og lækre kanariske specialiteter. I Playa Taurito finder du naturligvis spisesteder, der serverer lokal mad, og  mange internationale restauranter med retter som steaks, pizza, pasta og salater. Nattelivet i Playa Taurito er ret roligt med hyggelige små barer og pubber. Hvis du vil have mere gang i den, kan du tage til nærliggende feriebyer på Gran Canaria som Maspalomas og Playa del Ingles - begge to ca. kun 20 minutter væk med taxa.

>> Læs mere om din rejse til San Agustin her

>> Læs mere om din rejse til Gran Canaria her

>> Læs mere om din rejse til Puerto Rico her

Fly til og hoteller i Playa Taurito

Du kan nemt og hurtigt rejse til Gran Canarias lufthavn i Las Palmas med direkte fly fra både Aalborg, Billund og Kastrup. Der er flymuligheder hele året. Flyrejsen fra f.eks Billund tager kun lidt over 5 timer. Fra lufthavnen kan du tage en taxa til Playa Taurito, hvilket tager lige under 35 minutter. En billigere løsning er at tage en bus til nabobyen Puerto de Mogán og derefter skifte bus eller tage en kort taxatur til Playa Taurito. Du kan også leje en bil i lufthavnen, hvis du vil have mere fleksibilitet på din ferie på Gran Canaria - denne løsning anbefaler vi stærkt.

Når du rejser til Playa Taurito,, finder du en bred vifte af overnatningsmuligheder. Både all-inclusive hoteller med mange faciliteter, små boutiquehoteller, feriehuse og lejligheder. Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel separat eller booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du ønsker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie i Playa Taurito og på De Kanariske Øer!

 

 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa Taurito

Populære hoteller i Playa Taurito

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa Taurito
7,5
Godt
893 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa Taurito
8,9
Meget godt
956 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa Taurito
8,2
Meget godt
783 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Playa Taurito?

6,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 11 anmeldelser