Altair Apartments

Officiel kategori

Solfaktors kategori

7,6 Gæstebedømmelser

Altair Apartments ligger i byen Puerto Rico på det sydlige Gran Canaria. Hotellet tilbyder moderne lejligheder med selvforplejning, hvor du kan tage med familien eller vennerne på en skøn ferie under den spanske sol. Her kan du se frem til at slappe af ved et indbydende poolområde og tage ud i nærområdet, som byder på smukke naturområder, hvor du kan vandre og cykle eller lave andre aktiviteter i det fri. Området er også populært til shopping, og du er tæt på flere indkøbscentre. 

Hvis du vil på ferie på Gran Canaria og ønsker, at den skal indeholde lidt af hvert, skal du læse videre om Altair Apartments, for dette lejlighedshotel ligger med et godt udgangspunkt, uanset om du vil tilbringe lange, dovne dage på stranden, nyde poolområdet med den smukke udsigt, tage ud i det fri og dyrke forskellige aktiviteter, shoppe i de nærliggende indkøbscentre eller tage på udflugter for at opdage nogle af øens spændende seværdigheder. Lejlighederne ligger i Puerto Rico på øens sydkyst, og det tager kun cirka et kvarter at køre til øens hovedby, Maspalomas, hvor du finder masser af sjove aktiviteter for både store og små. Vandlandet Lago Taurito og Aqualand Maspalomas er et besøg værd.

På Altair Apartments bor du i moderne lejligheder med selvforplejning. Det betyder, at her er et lille køkkenhjørne, hvor du kan lave enklere retter til morgenmad, frokost og middag. Du kan købe ingredienser til maden i hotellets lille minimarked, hvor du finder det meste at det, du har brug for. Der er dog flere restauranter, barer og cafeer i nærheden, hvis du foretrækker, at andre står for madlavningen. Alle lejligheder deler et fælles poolområde, som ligger centralt i gårdhaven og er omgivet af liggestole og parasoller. I direkte tilslutning til poolen ligger der desuden en poolbar, som tilbyder drikkevarer og snacks - det ideelle sted at købe en lækker cocktail og nyde livet.

Derfor skal du vælge Altair Apartments

  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Check-ind foregår på nabohotellet Cala d'Or Apartments, Avenida de Gran Canaria, 14 Mogan. Meddel venligst hotellet din forventede ankomsttid. Bemærk venligst, at du kan blive opkrævet et depositum for lejligheden ved ankomst, hvilket tilbagebetales ved afrejse, såfremt lejligheden efterlades i ordentlig stand. Turistskat betales på stedet. 

Vi anbefaler at du har en bil til rådighed, for at komme til og fra hotellet, samt for at tage på udflugter i området. Der er parkering tilgængeligt i nærheden (eventuelt mod betaling). Du kan booke transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet hos os på Escapeaway. 

Wi-Fi er tilgængeligt mod betaling (med forbehold for ændringer. Flere faciliteter og aktiviteter kan desuden være mod betaling. 

Hoteltype

Altair Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket

Altair Apartments er ikke en del af programmet hos Solfaktor i øjeblikket.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Playa del Inglés): ca. 1.2 km
  • Nærmeste by (Puerto Rico de Gran Canaria): ca. 0 m
  • Afstand til centrum: ca. 1.4 km
  • Den hyggelige havn Puerto de Morgan: ca. 11 km
  • Sandbankerne ved Maspalomas: ca. 22 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 23 km
  • Gran Canrias vartegn Roque Nublo: ca. 46 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 48 km (40m)

Altair Apartments tilbyder 45 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er individuelt indrettet i en klassisk og moderne stil med forskellige farver og møbler. Lejlighederne har balkon. Alle lejligheder har moderne faciliteter som TV,  Wi-Fi (mod gebyr), safetyboks (mod gebyr) og kaffemaskine. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler. I de private køkkenhjørner er der køl/frys, ovn, mikroovn, køkkenudstyr og separat spiseplads.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Altair Apartments. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida De Gran Canaria 12
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7899
Longitude: -15.7065

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere