DIT Majestic Beach Resort

Officiel kategori

Solfaktors kategori

9,1
Fabelagtigt
1751 anmeldelser

DIT Majestic Beach Resort tilbyder både værelser og lejligheder, beliggende på stranden i Sunny Beach. Her har du mulighed for, at nyde en ferie med alt inkluderet - fra aktiviteter, wellness, strand, oplevelser og underholdning, samt All Inclusive i hovedrestauranten. Tag hele din familie, vennerne eller din bedre halvdel, med på solferie til Bulgarien. 

Sunny Beach i Bulgarien lokker rejsende til fra nær og fjern, som vil nyde en begivenhedsrig ferie i den varme sol. Når du bor på DIT Majestic Beach Resort har du en fantastisk beliggenhed i byen, bare nogle få skridt fra Sortehavet. Her bor du på et stort resort med både værelser og lejligheder, hvor du desuden har mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet har flere faciliteter for både store og små, eksempelvis to store pools beliggende i den store have, foran hotellet. Her er masser plads på solterrassen, hvor du kan slå dig ned i en liggestol og solbade, eller hvile i skyggen af en parasol. Til børnene findes også en børnepool og en legplads, som de kan more sig på. 

På DIT Majestic Beach Resort finder du fire forskellige restauranter, hvoraf den ene er hovedrestauranten, hvor All Inclusive måltiderne serveres. Her serveres både lokale og internationale retter. I á la carte restauranterne kan du blandt andet nyde italienske specialiteter (mod ekstra betaling). Der er desuden flere barer på området, hvor du kan bestille drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Vil du forkæle krop og sjæl, kan du besøge hotellets wellness-afdeling, hvor du kan slappe af i tyrkisk bad og bestille forskellige behandlinger. Foretrækker du at holde dig aktiv på ferien, kan du booke tid på tennisbanerne, fodbold- og basketballbanerne eller besøge motionsrummet. 

Det attraktive hotel ligger kun 10 m fra stranden og tæt på offentlige transportmidler, restauranter, barer og beværtninger. Til byens centrum med dets talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder er der omkring 200 m, mens der er ca. 350 m til diverse natklubber fra hotellet. Deslige er der omkring 30 km til Burgas by og lufthavn og ca. 100 km til Varna lufthavn.

Hotellet blev grundlagt i 2005 og består af en hovedbygning og en sidebygning på hver 12 etager med i alt 728 værelser. Bygningen er klimatiseret og kan sikre gæsterne et virkelig behageligt ophold. I den imponerende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og vekselbørs samt 14 elevatorer. På hotellet er der desuden konferenceindretninger, internetadgang, café, kiosk, forskellige forretninger, en frisørsalon, en bar og en klimatiseret restaurant med børnestole. Ydermere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæsterne kan få hjælp i tilfælde af sygdom. De yngre gæster kan desuden boltre sig på legepladsen, som ligger inden for hotellets grundarealer, og gæster i bil tilbydes parkeringsmuligheder.

De smagfuldt og moderne indrettede værelser har alle eget badeværelse med hårtørrer og brusebad. Hertil kommer telefon og satellit-/kabel-tv, minibar, centralt reguleret klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt altan eller terrasse.

Udendørs finder man 2 swimmingpools, børnebassiner, en snackbar langs swimmingpoolen og en solterrasse med liggestole og parasoller, som står klar til brug. Gæsterne kan desuden besøge spa-området, som tilbyder Jacuzzi, sauna og dampbad og mulighed for at få massage. Sportsentusiaster kan endvidere dyrke motion i fitnessstudiet eller spille tennis, basketball eller volleyball. Hotellet tilbyder et underholdningsprogram for voksne og børn.

Gæsterne tilbydes morgenmad og aftensmad som buffet. Herudover kan frokosten vælges fra a la carte-menuen.
 

Derfor skal du vælge DIT Majestic Beach Resort



Godt at vide

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Offentlig parkering er tilgængeligt i området (eventuelt mod betaling). Du kan booke transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din ferie. Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). 

Behandlinger i spaen bookes og betales på stedet. Eventuelle aktiviteter bookes og betales på stedet. Der er elevator. Morgenmadsbuffeten er tilgængelig alle dage (med forbehold for ændringer). Det er muligt at bestille All Inclusive på dette hotel, hvilket inkluderer alle måltider fra en buffet, samt udvalgte drikkevarer og snacks (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet. 



Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Afstand til centrum: ca. 6.5 km
  • Action Aquapark: ca. 2.2 km
  • Sunny Beach: ca. 3.4 km
  • Sunny Beach Luna Park: ca. 3.1 km
  • Mini-Aquapark Pirates of Caribbean: ca. 8 km
  • Antikmuseet i Nessebar: ca. 10 km
  • Nessebar: ca. 10 km
  • Den gamle bydel i Nessebar: ca. 10 km
  • Nessebar vandpark: ca. 10 km
  • St Stephens kirken: ca. 11 km
  • Saint Sophia kirken: ca. 11 km
  • Den thrakiske necropolis i Pomorie: ca. 23 km
  • Sunset Aquapark Pomorie: ca. 24 km
  • Burgas: ca. 39 km
  • Burgas Lufthavn: ca. 30 km (40m)
  • Varna Lufthavn: ca. 99 km (1h 40m)

DIT Majestic Beach Resort tilbyder 518 værelser og lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en klassisk stil med forskellige farver og materialer. De fleste værelser har balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Værelserne har faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar og pengeskab. Badeværelserne har bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Lejlighederne har desuden et lille tekøkken, hvor du kan tilberede enklere måltider. 



Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på DIT Majestic Beach Resort. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Sunny Beach
8240 Sunny Beach

Koordinater

Latitude: 42.7089
Longitude: 27.7253

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Andre hoteller Sunny Beach

Vis flere