Rejser til Playa de Palma

Playa de Palma byder på et godt strandliv på en af de længste sandstrande på Mallorca. Der er også kort afstand til hovedstaden Palma de Mallorca, som byder på en bred vifte af oplevelser, attraktioner og natteliv. Book en billig ferie til Playa de Palma med Solfaktor!

Playa de Palma som rejsemål

Playa de Palma er en populær destination på den spanske ø Mallorca i Middelhavet og en af Spaniens mest besøgte feriedestinationer. Denne smukke badeby ligger kun 15 minutters kørsel fra hovedstaden Palma de Mallorca. Med sin gunstige beliggenhed giver Playa de Palma dig det bedste af to verdener: sol og strandliv i festlige omgivelser, samtidig med at du er tæt på den pulserende atmosfære i Palma de Mallorca.

Attraktioner og aktiviteter i og ved Playa de Palma

Spanien som turistdestination har en bred vifte af tilbud. Det gælder også Mallorca. Ud over strandlivet byder Playa de Palma også på andre spændende attraktioner at udforske i området. Der er kun 15 minutters kørsel til Palma de Mallorca. Her kan du opleve den historiske gamle bydel med den gotiske katedral og de charmerende gader. Byen er også kendt for sine gode shoppingmuligheder og en række fremragende restauranter og spisesteder.

Vi anbefaler at udforske den smukke Serra de Tramuntana. Et bjergområde, der er blandt de smukkeste i hele Spanien og er på UNESCO's verdensarvsliste. Området ligger kun 30 minutters kørsel fra Playa de Palma, og herfra kan du vandre eller cykle langs de naturskønne stier og nyde panoramaudsigten over landskabet. Tag en bådtur langs kysten ved Playa de Palma i din sommerferie, hvor du kan svømme og snorkle fra båden og nyde en afslappende dag på havet. Området omkring Playa de Palma er også ideelt til cykling. Du kan leje både mountainbikes og citybikes og tage en cykeltur langs kystvejen eller udforske de omkringliggende landsbyer og bjerge. Hvis du er golfentusiast, er der flere golfbaner tæt på Playa de Palma. Heriblandt Golf Son Gual og Golf Maioris, som tilbyder fantastiske faciliteter og smukke omgivelser.

Hvornår skal man rejse til Playa de Palma?

Mallorca har et behageligt middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Højsæsonen i både Spanien og på Playa de Palma er om sommeren fra juni til august med dagtemperaturer på op til 30 grader. I denne periode rejser mange turister sydpå og besøger Playa de Palma, hvor der er mange arrangementer og aktiviteter på stranden.

Hvis du vil undgå de mange turister, men stadig nyde solen og de behagelige temperaturer, er foråret og efteråret gode tidspunkter at besøge Playa de Palma. Mange rejser hertil på en efterårsferie for at udforske Mallorcas smukke natur, og især om foråret er landskabet allermest grønt og frodigt. Vinteren i Playa de Palma er stadig mild med dagtemperaturer på omkring 15 grader. I denne periode kan du få gode tilbud på hoteller og fly til Mallorca og Spanien.

Strande ved Playa de Palma

Playa de Palma er kendt for sit livlige strandliv. Hovedstranden af samme navn strækker sig over cirka fem kilometer og er en af de længste sandstrande på Mallorca. Her kan du nyde det klare vand og masser af faciliteter, liggestole og parasoller, mens strandpromenaden langs Playa de Palma byder på et livligt og pulserende miljø. Du finder et bredt udvalg af butikker, restauranter, strandbarer og forskellige vandsportsaktiviteter som jetski og paddleboarding.

Lige ud for Playa de Palma ligger en anden populær strand, El Arenal. Denne sandstrand er især populær blandt unge, festglade turister. Her finder du en bred vifte af strandbarer, natklubber og restauranter langs strandpromenaden, som holder gang i festen fra morgen til aften. Stranden er også veludstyret med solsenge og parasoller og tilbyder vandsportsaktiviteter som paragliding og bådture. Dette område omkring Palma er populært for dem, der er på udkig efter en festlig ferie på Mallorca.

Mad, drikke og natteliv i Playa de Palma

Madkulturen i Spanien er god, og Playa de Palma indbyder til store madoplevelser, og du finder et godt udvalg af restauranter med både lokale og internationale smagsoplevelser. Du kan bl.a. nyde frisk fisk og skaldyr, spanske tapas og traditionelle specialiteter. Palma de Mallorca ligger også kun en kort køretur væk og er et paradis for madelskere. Her finder du autentiske tapasbarer, gourmetrestauranter og spisesteder, der byder på madoplevelser fra alle verdenshjørner.

Nattelivet i Playa de Palma er kendt for sin festlige atmosfære. Med en bred vifte af barer, natklubber og nattelivssteder er der noget for enhver smag. Strandpromenaden er fyldt med livlige barer og klubber, der spiller livemusik og inviterer til fest og sjov indtil de tidlige morgentimer. Nogle af natklubberne er anerkendt som nogle af de bedste på Mallorca og tiltrækker internationale DJ's og events. Der er også kort afstand til Palma de Mallorca, som byder på et festligt og trendy natteliv.

Det livlige natteliv i Playa de Palma og de omkringliggende områder gør det ikke til det mest børnevenlige område på Mallorca. Hvis du er en familie med små børn, eller du rejser alene med børn, er der andre steder, der kan være mere velegnede. Tips til familieferie på Mallorca.

Fly til og hoteller i Playa de Palma

Du kan nemt rejse med direkte fly til Mallorca og Playa de Palma med direkte fly fra både Aalborg, Billund og København næsten hele året. Palma de Mallorca Lufthavn er en af de travleste lufthavne i Spanien, og om sommeren er der daglige flyvninger fra både Billund og København. Flyvetiden er ca. 3 timer fra f.eks Kastrup til Mallorca og Palma de Mallorca Lufthavn. Om vinteren er der lidt færre flymuligheder, men stadig mange afgange fra danske lufthavne.

Fra lufthavnen kan du nemt komme til Playa de Palma med taxa, og turen tager normalt ikke mere end 15 minutter. En billigere løsning er at tage en direkte bus, som stopper lige uden for ankomsthallen. Hvis du vil udforske flere dele af Mallorca og være fleksibel under dit ophold, kan du overveje at leje en bil. Vær dog opmærksom på, at der kan være begrænset med parkeringspladser i Playa de Palma, især i højsæsonen.

Playa de Palma tilbyder en bred vifte af hoteller og overnatningsmuligheder. Du finder hyggelige boutiquehoteller i spansk stil, store all-inclusive resorts med mange faciliteter samt smukke ferielejligheder og feriehuse. Du kan vælge, om du vil booke fly og hotel hver for sig, eller om du vil booke en pakkerejse med fly, hotel og eventuelt billeje inkluderet. Uanset hvad du foretrækker, kan Solfaktor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ferie til Playa de Palma og Mallorca!



Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Playa de Palma

Populære hoteller i Playa de Palma

Spanien, Mallorca, Playa de Palma
9,2
Fabelagtigt
1704 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Playa de Palma
8,6
Meget godt
1241 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Playa de Palma
8,8
Meget godt
2364 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Playa de Palma?

7,9
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 25 anmeldelser