Sholeo Lodges Los Gigantes

Officiel kategori

Solfaktors kategori

Hotel Bahia Flamingo ligger i det sydvestlige Tenerife, en kort gåtur fra stranden i Guia de Isora. Her bor du i et godt udgangspunkt, hvis du vil kombinere sol og badning med udendørsaktiviteter og udflugter til smuk natur. Hotellet er et voksenhotel, hvor du kan nyde rolige stunder med en god ven eller din bedre halvdel. Sholeo Lodges Los Gigantes er hotellet for unge voksne, der drømmer om en ferie til Tenerife, hvor sol og svømmeture, kombineres med musik, aktiviteter og underholdning. Dette hotel har en ungdommelig atmosfære, hvor du har mulighed for at møde jævnaldrene. Værelserne er indrettet i en komfortabel stil, og flere af dem har en balkon, hvor du kan slå dig ned og nyde skønner stunder i det fri. 

Vil du på en rolig ferie til Tenerife, hvor du kan slappe af i solen, kan Hotel Bahia Flamingo være et godt udgangspunkt. Det ligger en kort gåtur fra stranden Playa de la Arnena i Guia de Isora og du har adgang til en stor fælles pool i hotellets have. Da hotellet er et voksenhotel, er der en behagelig atmosfære, hvor du kan lade batterierne op.

Hotel Bahia Flamingo ligger tæt på både spændende udendørsaktiviteter og interessante udflugtssteder. Benyt lejligheden til at udforske flere af strandene i nærområdet, Siam Park og Centro Camello, når du er her. Er du golfspiller, kan du spille en runde på en af de nærliggende golfbaner. På hotellet bor du i enkelt indrettede værelser, hvoraf flere har altan. Du er velkommen til at spise i hotellets buffetrestaurant, som serverer internationale retter. Eller skal du ikke langt for at finde flere caféer, barer og restauranter, hvis du ønsker flere valgmuligheder.

"Kedsom er ikke en mulighed". Sådan lyder Sholeo Lodges Los Gigantes moto, og det beskriver meget godt hotellets atmosfære. Her bydes du velkommen til et ungdommeligt hotel, hvor du kan se frem til en ferie lige så fleksibel, spontant og aktiv som du vil. Centralt på hotellets område ligger The Original Hub, hvor du finder alt fra reception, til restaurant og lobbybar. Et andet nøglepunkt på hotellet er The feelgood garden, som ligger på bagsiden af hotellet, og er et skønt sted til en god drink under åben himmel, og til at møde nye mennesker. 

Sholeo Lodges Los Gigantes ligger på Playa de la Arenas strandpromenade, bare et stenkast fra havet og stranden. Du har et perfekt udgangspunkt, hvis du vil tilbringe lange dage i solen - og vil du ikke bade i Atlanterhavet kan du blive ved hotellets pool. Poolen omgives af en skøn solterrasse, hvor du kan slå dig ned i liggestole og vende næsten mod himlen. 

På hotellet kan du starte dagen med morgenmadsbuffet, og der er også en self service-restaurant, hvor der tilbydes sunde snacks af forskellige slags. I nærheden af hotellet finder du også flere restauranter, barer og butikker, hvor du kan tilbringe hyggelige stunder sammen med venner og lokalbefolkningen. På hotellet er der ofte musik, aktiviteter og underholdning i løbet af dagen og aftenen. 

Derfor skal du vælge Sholeo Lodges Los Gigantes

  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Bemærk, at hotellet er et voksenhotel. Du kan bestille en transfer mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse. Wi-Fi er tilgængeligt i alle områder mod et gebyr (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Morgenbuffet er tilgængelig hver dag fra 07:30 til 10:00 (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på stedet.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Der er Wi-Fi i alle rum (med forbehold for ændringer). Der er  ingen elevator.

Turistskat betales på stedet.

Bemærk venligst, at dette hotel har en ungdommelig atmosfære. Musik, aktiviteter og underholdning arrangeres i løbet af dagen og aftenen, hvilket kan medføre et højere lydniveau. 

Du kan bestille transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet, når du bestiller din rejse.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Afstand til centrum: ca. 600 m
  • Nærmeste større by (Puerto de Santiago): ca. 1.7 km
  • Playa de La Arena stranden: ca. 500 m
  • Acantilados de los Gigantes: ca. 2.3 km
  • De fantastiske klippeformationer Los Gigantes: ca. 4.5 km
  • Playa de San Juan stranden: ca. 7 km
  • Abama stranden: ca. 10 km
  • Den smukke landsby Masca: ca. 20 km
  • Tag hele familien med til Siam Park: ca. 26 km
  • Playa de las Americas: ca. 26 km
  • Los Silos: ca. 34 km
  • Tenerife Sur Lufthavn: ca. 40 km (40m)
  • Tenerife Norte Lufthavn: ca. 103 km (1h 20m)

Hotel Bahia Flamingo tilbyder 141 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettede i en enkel stil med forskellige farver og materialer. Flere værelser har balkon eller terrasse. Alle værelser har moderne faciliteter såsom TV, Wi-Fi (evt. mod betaling) og loftsventilator. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Sholeo Lodges Los Gigantes  tilbyder 143 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er indrettet i en enkel stil med dæmpede farver og forskellige materialer. Det er muligt at bestille værelser med balkon eller terrasse, og eventuelt med havudsigt, på dette hotel.  

Værelserne har faciliteter som Tv, Wi-Fi, aircondition (tændt afhængigt af sæson) og minibar. I de private badeværelser er der bruser og/eller badekar, hårtørrer og toilet. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Sholeo Lodges Los Gigantes. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • Motionsrum
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida De La Gaviota 3
38680 Guia De Isora

Koordinater

Latitude: 28.2266
Longitude: -16.8385

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere