eo Hotel Corona Cedral

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,5
Meget godt
749 anmeldelser

eo Hotel Corona Cedral tilbyder lejligheder og hotelværelser i Puerto Rico på Gran Canaria, blot en kort gåtur fra stranden og tæt på byens store udvalg af restauranter, barer og butikker. Her bor du med et godt udgangspunkt, hvis du  vil tage hele familien eller en gruppe venner med på rejsen. Med masser af plads og mange muligheder i nærheden er her noget for alle, og du vil helt sikkert komme hjem med bagagen fyldt med minder.

Hvis du vil rejse på ferie på Gran Canaria, og det skal være med sol og strandliv, er du kommet til det helt rigtige sted, når du er landet i Puerto Rico. Feriebyen har en skøn sandstrand, hvor rejsende fra nær og fjern samles i sommermånederne. Når du bor på eo Hotel Corona Cedral, er du kun 600 meter fra stranden, en strækning du kan gå på ca. 5-10 minutter. Vejen ned til stranden er kantet af cafeer og barer, hvor du kan tage en pause, både på vej til stranden, men også i løbet af dagen, når sulten og tørsten melder sig. Hvis du hellere vil bade i pool, kan du blive på hotellet og benytte det skønne poolområde, som har liggestole og parasoller, og hvor du kan tage et afkølende dyp fra morgen til aften.

Lejlighederne og værelserne på eo Hotel Corona Cedral er indbydende og klassisk indrettet. Her er et tekøkken med kogeplader, køleskab og køkkenudstyr, som betyder, at du kan lave enklere retter til dig og dine rejsekammerater, hvis I ikke orker at gå på restaurantjagt om aftenen. Vil du derimod have andre til at stå for madlavningen, kan du enten besøge en af de mange restauranter i Puerto Rico eller køre til Maspalomas et kvarters kørsel fra hotellet, hvor du finder et endnu større udvalg. Omkring hotellet er der flere muligheder, hvis du vil lave aktiviteter i det fri under ferien. Gå ikke glip af naturen på vandre- og cykelture eller besøg spændende byer og seværdigheder med bil.

Derfor skal du vælge eo Hotel Corona Cedral

  • Nærmeste lufthavn: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os på Escapeaway. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer). Giv venligst hotellet besked om dit forventede ankomsttidspunkt.Eventuel turistskat betales på hotellet. Et depositum skal muligvis betales ved ankomsten (betales tilbage ved afrejse, hvis lejligheden efterlades i dens oprindelige stand).

Kort og afstande

  • Nærmeste strand (Playa del Inglés): ca. 700 m
  • Nærmeste by (Puerto Rico de Gran Canaria): ca. 0 m
  • Afstand til centrum: ca. 800 m
  • Den hyggelige havn Puerto de Morgan: ca. 11 km
  • Sandbankerne ved Maspalomas: ca. 21 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 23 km
  • Gran Canrias vartegn Roque Nublo: ca. 46 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 48 km (40m)

eo Hotel Corona Cedral tilbyder 48 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettet i naturlige farver og materialer. Værelserne har balkon eller terrasse, og nogle har direkte udgang til en delvis privat pool. Sengene har madrasser og sengelinned af højeste kvalitet. Alle værelser har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, telefon og kaffemaskine. De private badeværelser har bruser og/eller badekar, badekåbe, badetøfler, hårtørrer og luksuriøse toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på eo Hotel Corona Cedral. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida De Mogán 4
35130 Puerto Rico

Koordinater

Latitude: 27.7893
Longitude: -15.7120

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere