Rejser til Kampos

Rejser du til Kampos på Samos, har du gode muligheder for at finde et lækkert hotel, der ligger inden for et stenkast af en pragtfuld strand. Med sit krystalklare, turkisblå vand er den perfekt til en afslappende badeferie ved Det Ægæiske Hav. Byen er et paradis for børnefamilier der har let adgang til lavvandede strande, nogle med sand andre med sten. Her kan man se frem til en ferie fyldt med afslappende solrige dage.

Byen ligger i Marathokampou-området på øens sydvestlige kyst, og kaldes derfor også for Kampos Marathokampou. Området er opkaldt efter landsbyen, der ligger omkring 4 km oppe i baglandet. Den er et fint mål for en kort udflugt, hvis du vil opleve autentisk græsk landsbystemning på rejsen. For de fleste, som booker en af de billige rejser til Kampos her hos Solfaktor, er det dog først og fremmest områdets skønne strande, der lokker.

I Kampos kan børnefamilier komme i rigtig feriestemning i byens fredelige atmosfære. På områdets lavvandede sand- og stenstrand kan man lade dagene glide forbi mens man nyder solen. På hovedgaden findes der en del restauranter og barer, modsat mange andre feriebyer på Samos forbliver tempoet roligt også om aftenen.

Restauranter og indkøb

Hovedgaden i byen har en del restauranter, tavernaer og barer, hvor man kan få god mad. Man kan også nøjes med at slentre en tur og slå sig med på en hyggelig taverna blot for at nyde den imødekommende græske atmosfære. Fordelen ved Kampos er at roen forsætter om aftenen, modsat de fleste andre byer på Samos.

Langs den kilometerlange strand ved Kampos, som består af sand og små rullesten, er der talrige hyggelige cafeer og taverner, hvor du kan spise friskfanget fisk, calamares, souvlaki og andre klassiske lækkerier fra det græske køkken. Oppe i hovedgaden tæt på stranden finder du udover spisesteder også et godt udvalg af  souvenirbutikker, nogle barer og enkelte minimarkeder.

Afslapning ved det azurblå hav

Den korte afstand mellem den dejlige strand og byens faciliteter gør Kampos til et ideelt rejsemål for dig, som med hele familien, som par eller på egen hånd drømmer om en afslappende ferie med sol og strand. Her kan man let glemme alt om hverdagens bekymringer og praktikaliteter for bare at nyde de smukke omgivelser og den tilbagelænede atmosfære i det græske ø-hav. 

Ønsker du, kan du på en billig rejse til Kampos sagtens bare tilbringe dagene på stranden og om aftenen søge mod hovedgaden for at nyde en lækker  middag i godt selskab. Hvis du vil have lidt afveksling i løbet af ferien, er der dog også gode muligheder for at opleve mere af Samos. Der er for eksempel rig mulighed for at tage på vandreture i pinjeskove og blandt citron- og olivenlunde i det bjergrige bagland, der rejser sig lige bag Kampos.

Udforsk mere af Samos

Der er kun begrænset offentlig transport i området. Vil du prøve nogle af spisestederne eller strande i for eksempel Ormos Marathokampos eller andre småbyer på denne kyststrækning, kan du leje en cykel eller praje en taxi. En tur til den nærliggende strand Psili Ammos, kan for eksempel varmt anbefales. Det er en mere uberørt strand, hvor de grønne bakker når helt ned til stranden. Her er ikke samme udvalg af spisesteder og faciliteter som ved Kampos, men til gengæld herligt fredfyldt.

Kør også gerne en tur op til landsbyen Marathokampou for at nyde stemningen i de brostensbelagte gader mellem hvidkalkede stenhuse og små pladser med springvand. Der er heller ikke så langt op til Pythagoras' hule, hvor den græske filosof og matematiker underviste og efter sigende søgte tilflugt. Vil du se mere af øen, er den bedste måde nok at leje en bil, da lokalbusserne typisk kun har 1-2 afgange om dagen.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Kampos

Populære hoteller i Kampos

Grækenland, Samos, Kampos
8,5
Meget godt
101 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Samos, Kampos
9,0
Fabelagtigt
18 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Grækenland, Samos, Kampos
9,5
Fabelagtigt
113 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)