Beach Club Doganay Hotel

Konakli, Tyrkiet

Detur
Total pris: 1000000
Se pris og bestil

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, ingen ledige rejser

Vi fandt ingen ledige rejser som passer med de valgte datoer og hotel. Vælg venligst en anden periode, afrejse og rejselængde.

Tilbage til chartersøgningen

Hotelinformation

Beach Club Doganay Hotel

Beach Club Doganay hotel er et moderne, All inclusive familiehotel. Hotellet består af en stor bygning ud mod havet. Alle værelser har delvis havudsigt eller direkte havudsigt og giver en afslappende følelse. Stranden er på den anden side af vejen, og af sikkerhedsmæssige årsager er der en fodgængertunnel under vejen, der giver dig mulighed for at gå frit mellem hotellet og stranden.

I hotellets pool område finder du en swimmingpool, børnepool og vandrutschebaner, liggestole og parasoller. Her kan du dase i solen eller deltage i aktiviteter i løbet af dagen.

Hotellets underholdningspersonale organiserer aktiviteter og underholdning for både børn og voksne. Her tilbydes du forskellige vandlege og træningskurser.

Da dette er et familiehotel, er der naturligvis også en børneklub, hvor glade, internationale aktivitetsguider sørger for, at børnene også har en uforglemmelig ferie. Her er mange sjove faciliteter og muligheden for at møde andre børn. Børneklubben er til alle børn i alderen 4-12 år.

Med All Inclusive inkluderet i prisen har du alt hvad du har brug for af mad og drikke i løbet af din ferie. Buffeter serveres i hovedrestauranten, morgen, middag og aften. I løbet af dagen tilbydes der forskellige typer snacks. Hotellet har en strandrestaurant, der serverer mad og gør det nemt at opholde sig ved havet hele dagen. Alle lokale drikkevarer er inkluderet i prisen.

Hvis du vil holde dig i form, har hotellet et motionscenter, eller du kan udfordre andre rejsende med tennis. I de dage, hvor du føler dig forkæle dig selv, anbefales et besøg i hotellets spa-afdeling.

Beach Club Doganay hotel ligger omkring 3 km fra Konakli centrum, hvor du finder butikker og restauranter. Alanya centrum ligger omkring 8 km væk, og du kan nemt komme dertil med en bus, der kører fra hovedvejen.

Værelserne

Dejlige og lyse værelser i varme toner med enten delvis havudsigt eller direkte havudsigt. Standardværelserne har en dobbeltseng eller to enkeltsenge og mulighed for en sammenklappelig ekstra seng til højst 3 personer. Familieværelserne består af 2 værelser, det ene med en dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.

Alle værelser har telefon, minibar fyldt med vand, te bakke med kedel, aircondition, satellit-tv, parketgulv. Pengeskab mod ekstra gebyr. Badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Balkon. Handicaprum på anmodning.

Værelsestyper

Standardværelse til højst 3 personer inklusive baby

Familieværelse til max 4 personer + 1 baby

Øvrige

Hotellet består af en bygning på 7 etager. 380 værelser. Bygget i 2014 og kontinuerligt renoveret. Elevator. Pengeskab mod ekstra gebyr. Den indendørs pool opvarmes i vintersæsonen, All inclusive mellem 10:00 og 24:00 og mad til bestemte tidspunkter. Nøjagtige tider for restaurant og barer annonceres ved ankomsten til hotellet. Liggestole, parasoller, mad og drikke på stranden er inkluderet. 100 m til stranden, grov sandstrand. Ændringer i indhold kan forekomme i løbet af sæsonen såvel som i lavsæsonen. Hotellet har også en frisør, fotograf og butikker. Hotellet accepterer Visa og Mastercard. Konakli centrum 3 km. Alanya centrum 8 km. En lokal bus er uden for hotellet. Turist / byområde med trafik der kan forstyrres. Strand- og hotelområde uden for byområdet nær hovedvejen.

Det er vigtigt at bemærke, at udvalget af aktiviteter og mad er forskelligt mellem 1. maj - 31. oktober og fra 1. november - 31. april - se under hver fane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider

Anmeldelser