Hotel Pontao

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,2
Meget godt
340 anmeldelser

Hotel Pontao ligger i centrum af den farverige og livlige by, Santa Maria, på øen Sal i øgruppen Kap Verde. Her bor du med et godt udgangspunkt for at opleve alt det, øen har at byde på - måske mest af alt den lange strand, som blot ligger ca. 5 minutters gang fra hotellet. Se frem til et hotel med flere moderne faciliteter, som gør dit besøg ekstra behageligt.

Hotel Pontao er et hotel som har en god beliggenhed centralt i Santa Maria på øen Sal.  Hotellet har blandt andet en dejlig, stor pool, som ligger centralt i gårdhaven og er omgivet af smuk vegetation, palmer og liggestole, hvor du kan slå dig ned og nyde varmen. I poolbaren kan du købe drikkevarer og snacks i løbet af dagen.

På Hotel Pontao kan du starte morgenerne med en fin morgenbuffet, hvor du kan få fyldt energi på til kommende eventyr. Hvis du ikke vil ligge ved poolen, kan du gå den korte tur (5 min.) til den gyldne sandstrand, som har masser af plads, og hvor du finder det krystalblå hav, hvor du kan tage et forfriskende dyp. Hvis du vil være aktiv, når du opholder dig på stranden, kan du prøve både dykning, snorkling og kitesurfing. Når det er tid til middag, serverer hotellets restaurant både lokale specialiteter og internationale retter fra en a la carte menu, og hver fredag bliver der disket op med grillaften og levende musik.

Derfor skal du vælge Hotel Pontao

  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Du kan bestille transport t/r mellem lufthavnen og hotellet via os. Wi-Fi er gratis og er tilgængeligt i alle rum (med forbehold for ændringer). Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Morgenbuffeten er tilgængelig alle dage mellem kl. 07.30-10.00 (med forbehold for ændringer). Eventuel turistskat betales på hotellet.

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Afstand til centrum: ca. 400 m
  • Amilcar Cabral Intl Lufthavn: ca. 17 km (20m)

Hotel Pontao tilbyder 79 værelser og Suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle værelser er individuelt indrettet i en moderne stil med forskellige farver og møbler. Værelserne har balkon eller terrasse med udsigt til gårdhaven eller byen. Alle værelser har moderne faciliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition, minibar og safetyboks (mod betaling). De private badeværelser har bruser og/eller badekar, hårtørrer og gratis toiletartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Pontao. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • I by eller landsby
  • Strand under 1½ km væk
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Avenida Dos Hoteis
4111 Santa Maria

Koordinater

Latitude: 16.6001
Longitude: -22.9093

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere