Rejser til Rimini

Er du ude efter et feriested som har alt så er Rimini et godt alternativ. Her kan du nyde det gode strandliv, tage på cykelferie og bare nyde klassisk italiensk feriestemning.

Leder man efter et feriested som har alt, er Rimini et godt bud

Det er stranden som er hovedattraktionen i Rimini. Den er omkring 20 kilometer lang og regnes for en af Europas bedste. Her kan du vælge at nyde afslappende dage i solen eller deltage i et utal af vandsportaktiviteter. Langs strandpromenaden finder du et bredt udvalg af caféer, barer, restauranter, diskoteker og butikker.

At nævne af udflugtmuligheder er Venedig, Ravenna med sine fantastiske mosaikker fra 200-tallet og San Marino.

Transportsystemet i byen fungerer upåklageligt og det er enkelt at komme omkring i byen, og man kommer også let til de mange hyggelige steder og seværdigheder i området omkring Rimini.

Hvis du er på udkig efter et rejsemål i den nordøstlige del af Italien, hvor det bugner med gode strande og strandfaciliteter for alle aldre og alle slags smag, så er legendariske Rimini, der har været badeby siden 1843 og dermed er den ældste badeby ved Adriaterhavet, lige sagen! Byen er berømt for sin 15 kilometer-lang gyldne sandstrand, der tilmed er børnevenlig, og et væld af vandsportsfaciliteter, så du aldrig kommer til at kede dig, hvis du vil kombinere en afslappende badeferie med en aktiv ferie, hvor du får holdt kroppen igang.

For unge par og andre rejsende med lyst tiil underholdning er en rejse til Rimini også en oplagt mulighed, da den er en af Adriaterhavskystens største forlystelsesbyer med et overflødighedshorn af restauranter, barer og diskoteker og et meget livligt natteliv, hvor både unge italienere og turister mødes i weekenderne for at feste.

Hvis du derimod er på udkig efter en afslappende badeferie med familien, bør du undgå at holde ferie i byen i august måned, som er den måned, hvor italienerne selv holder ferie, og hvor byen er mest besøgt af festglade unge gæster. I stedet bør du satse på en af de andre sommermåneder, det sene forår eller det tidlige efterår.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Rimini

Populære hoteller i Rimini

Italien, Emilia-Romagna, Rimini
8,9
Meget godt
1347 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 60 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Emilia-Romagna, Rimini
8,8
Meget godt
1200 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 125 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Emilia-Romagna, Rimini
8,8
Meget godt
1591 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 125 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Rimini?

8,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 19 anmeldelser