Club Cala Blanca

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,8
Meget godt
1529 anmeldelser

Cala Blanca er et lejlighedshotel beliggende i et roligt område ved Tauritos sorte sandstrand, i ferieområdet Mogan på Gran Canaria. Her bor du i lyse lejligheder, hvor de fleste har en stor terrasse eller balkon, hvor du kan nyde det skønne vejr. I den fælles have finder du en pool, hvor du kan nyde en dukkert. Hotellet har desuden et motionsrum, og en sauna mod betaling. 

Overnatter du ved Apartments at Cala Blanca, som ligger ved havet i Mogan, er du kun 10 minutters kørsel fra Amadores Strand og Lago Taurito Vandpark. Dette lejlighedshotel ved stranden ligger 15,7 km fra Mogan Havn og 9,5 km fra Puerto Rico-stranden.

Som gæst på Apartments at Cala Blanca kan du nyde et måltid på restauranten eller tage et smut forbi den lokale snackbar/deli. Slut dagen af med en drink i baren/loungen or baren ved poolen.

Cala Blanca i Taurito på Gran Canaria byder dig velkommen til en skøn og afslappende ferie. Dette lejlighedshotel ligger godt for dig, som vil opleve den naturskønne ø, og alt hvad den har at byde på. Hotellet ligger med udsigt over havet, og tilbyder faciliteter for både store og små. Du kan eksempelvis glæde dig til afslappende dage ved udendørspoolen, som omgives af solterrasse med liggestole og parasoller. 

Under dit besøg på Cala Blanca kan du tage et spil billard, hvis du trænger til en pause fra solen. Du finder også et motionsrum, hvor du kan træne, samt en sauna, mod ekstra betaling. På dette hotel har alle lejligheder eget tekøkken, hvor du selv kan stå for madlavningen - men foretrækker du at lade nogle andre stå for det, finder du flere restauranten nede ved stranden. 

Vil du prøve kræfter med forskellige aktiviteter på ferien, har du både mulighed for dykning, svømning, fisketure og andre aktiviteter ved vandet. Gå heller ikke glip af en udflugt i Gran Canarias smukke natur. 

Derfor skal du vælge Club Cala Blanca

  • Nærmeste lufthavn: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Receptionen er åen 24 timer i døgnet. Der er Wi-Fi på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Bemærk venligst, at hotellet ligger i et lettere bakket område på en bjergskråning. 

Eventuel turistskat betales på stedet. Bemærk venligst, at du kan blive opkrævet et depositum for lejligheden ved ankomst, hvilket tilbagebetales ved afrejse såfremt lejligheden efterlades i ordentlig stand. 

Du kan booke transport tur/retur mellem lufthavnen og hotellet når du bestiller din rejse. 

Hoteltype

Kort og afstande

  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Playa Taurito: ca. 1.5 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
  • Nærmeste by (Puerto de Mogan): ca. 5 km
  • Den hyggelige havn Puerto de Morgan: ca. 6 km
  • Sandbankerne ved Maspalomas: ca. 25 km
  • Stranden Playa del Inglés: ca. 27 km
  • Las Palmas Lufthavn: ca. 52 km (40m)

Føl dig hjemme i et af de 93 aircondition-afkølede værelser, der indeholder køkken med køleskab og ovn. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Der tilbydes et fladskærms-tv med satellitprogrammer som underholdning, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og mikrobølgeovne.

Cala Blanca har 93 lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle lejligheder er indrettet i en enkel stil med afdæmpede farver og forskellige materialer. De fleste lejligheder har balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. 

Faciliteterne inkluderer TV, Wi-Fi, aircondition og pengeskab. Badeværelserne har bruser og/eller badekar, toilet og hårtørrer. Lejlighederne har eget tekøkken, hvor du kan tilberede enklere retter. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Club Cala Blanca. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • By under 3 km væk
  • Hotelbar
  • 2 el. flere soveværelser
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Calle Albaicín 12, Urb. Costa Taurito
35138 Mogan, Gran Canaria

Koordinater

Latitude: 27.8150
Longitude: -15.7505

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere