Rejser til Amoudara

Ved Amoudara er der rig mulighed for at nyde solen ved landsbyens 9 kilometer lange sandstrand. Hele familien får i Amoudara mulighed for at koble af sammen, men for de restløse er der også gode muligheder for at tage på opdagelse i bil. Det kan anbefales tage en udflugt ind mod centrum af Kreta, der byder på unik natur og spændende historiske seværdigheder. Er man mere interesseret i en shoppetur og lidt aktivitet ligger Amoudara kun et par kilometer fra Heraklion.

Skulle I alligevel få lyst til at tage en fridag fra strandlivet er der kort fra stranden ind til selve byen hvor det er muligt at få lidt afveksling fra sol og vand. Er dette ikke nok er det også muligt at udforske mere af Kreta ved at leje en bil. Det kan anbefales at tage en udflugt ind mod centrum af øen, hvor man kan opleve smuk natur og besøge historiske seværdigheder.

Feriebyen Amoudara ligger ved en flot, lang sandstrand umiddelbart vest for Kretas hovedstad og største by, Heraklion, på øens nordkyst. Amoudara er derfor det perfekte rejsemål, hvis du ønsker at kombinere det afslappende strandliv med storbyens mange tilbud. Det tager dig således en kort taxi eller bustur at komme ind til hovedstaden, hvis du få lyst til at udforske byens mange butikker,  de hyggelige fortovscafeer eller eventuelt besøge det berømte arkæologiske museum. 

Badeferie med byoplevelser

Amoudara kan i næsten betragtes som en forstand til Heraklion, og den brede sandstrand er da også et populært udflugtsmål for byens egne indbyggere, når de ønsker at lægge de varme gader og det tempofyldte byliv bag sig for en kort stund. På den kilometerlange og brede sandstrand har du naturligvis optimale betingelser for at nyde middelhavssolen, bade og bare slappe af. Der er dog også rig mulighed for at give sig i kast med for en række forskellige former for vandsport, hvis du synes der skal ske lidt mere.

Du behøver ikke forlade Amoudara for at få stillet sulten eller shoppe. Både nede langs stranden og oppe i hovedgaden finder du således et ganske godt udvalg af taverner, barer og butikker, hvor du kan få det meste. Kan du løsrive dig fra den attraktive badestrand i Amoudara, kan det ikke desto mindre anbefales i hvert fald en eller to aftener at tage turen ind til hovedstaden for at slentre en tur i de smalle gader, der summer af liv. Her falder du nemt over en hyggelige fortovsrestaurant eller et unikt souvenir i en af de mange butikker.

Det er nemt at rejse til Amoudara, da der ikke er langt til den internationale lufthavn ved Heraklion. Placeringen centralt på Kretas nordkyst betyder samtidigt, at du har et godt udgangspunkt for at udforske resten af øen. Især hvis du lejer en bil, har du mulighed for at opleve smuk natur og besøge historiske seværdigheder i dit helt eget tempo.

Rejser til Grækenland

Læs mere om Grækenland og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Grækenland her

Hoteller i Amoudara

Populære hoteller i Amoudara

Grækenland, Kreta, Amoudara
8,3
Meget godt
672 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Amoudara
8,7
Meget godt
263 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Grækenland, Kreta, Amoudara
9,4
Fabelagtigt
1051 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne i Amoudara?

7,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser