Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger i Florida, og er en af de mest kendte feriebyer I USA. Her er der kilometervis af flotte sandstrande og her nyder man sol, hav og festlige aftner. Miami Beach ligger 40 minutter fra Fort Lauderdale her kan man opleve jetset, shopping og mad. I området omkring Fort Lauderdale ligger et antal store shopping malls, hvor man kan gøre gode køb og opleve en ægte amerikansk foodcourt.Det er også her fra byen at de store krydstogtskibe sejler ud. Det er oplagt at komme omkring i en lejet bil.

Familie favoritten Fort Lauderdale har sommer hele året.

Fort Lauderdale er kendt som Amerikas Venedig og byen ligger omkring 50 kilometer nord for Miami. Langs stranden ligger promenaden Atlantic Boulevard, her kan man cykle eller stå på rulleskøjter og nyde det varme klima og byens palmer.

Langs byens enorme kanalsystem ligger imponerende luksusvillaer og de fortøjede både her er mindst lige så imponerende som husene. Der er enormt smukt i Fort Lauderdale, og man kan komme rundt med vandtaxi eller vandbus. Udvalget er komplet, hotellerne er gode, strandene herlige, der er mange restauranter, og shoppingforholdene er gode.

Byen er mest kendt for sine fisk- og skalddyrsrestauranter, hvor man kan bestille mad i alle prisklasser. Nattelivet er dog lidt begrænset.

Klimaet i Fort Lauderdale er subtropisk, sommeren er lang, varm og fugtig, og vinteren er tempereret og tør. Orkansæsonen starter om efteråret, og selv om orkaner sjældent rammer kysten, er denne sæson præget af storme og regn. Den bedste tiden at rejse hertil er fra december til maj, hvor temperaturen ligger omkring 25-28 grader i dagtimerne.

Med god infrastruktur og trygge rammer er Fort Lauderdale også et udmerket sted at hen med børn.

Fort Lauderdale er på grund af sine mange kanaler, omkring 165 miles i alt, kendt som "Amerikas Venedig." Lige som i den italienske kanaby kan du i Fort Lauderdale sejle på mange af kanalerne i romantiske gondoler eller turbåde og vandtaxier. En guidet tur med en af disse faktisk den bedste måde at udforske byen. Fra vandsiden kan du nemtlig se sider af byen, som ellers kan være svært tilgængelig fra land. Det gælder for eksempel de store rigmandspalæer, der vidner om, at det bestemt ikke længere kun er fattige studerende på Spring Break, som rejser til Fort Lauderdale for at nyde det solrige klima og de uendeligt lange sandstrande.

Ligesom det kan siges om resten af Florida, er Fort Lauderdale et rejsemål, som tiltrækker alle former for turister. Den livlige Spring Break-kultur toppede i 1980'erne og selvom byen stadig byder på et godt natteliv, har den nu til dags fået en mere tilbagelænet sofistikeret atmosfære, der gør den til et lige så godt rejsemål for par og børnefamilier, som for festglade studerende.

 

Strand, shopping og kulinariske oplevelser

Den lange og brede strand, en af de bedste i Florida, er naturligvis hovedattraktionen i Fort Lauderdale, men der er meget andet at tage sig til her end at dase på stranden. Der er for eksempel lige så meget liv oppe på den populære strandpromenade og langs med Las Olas Boulevard ind mod downtown, hvor der ligger stribevis af hyggelige caféer, restauranter, gallerier og spændende små butikker. Det sydlige Florida og især Fort Lauderdale er kendt for at være et shopping-paradis, hvor du udover de små specialbutikker også kan gå på jagt efter gode tilbud i talrige store shoppingcentre som for eksempel det gigantiske Sawgrass Mills med mere end 350 mærkevarebutikker.

Lige så mangfoldigt forretningslivet er i Fort Lauderdale, er udvalget af gode restauranter. Særligt nede ved strandpromenaden og Las Olas Boulevard skal du ikke gå mange meter for at studere forskellige menukort. Derudover findes der mange hyggelige restauranter, som ligger helt ned til kanalerne. Byens beliggenhed lige ved havet taget i betragtning er det naturligvis oplagt, at du skal prøve nogle af de gode fiskerestauranter. Udvalget af retter er dog stort, så her findes noget for enhver smag. Næsten uanset hvad din hovedret består af, bør du til dessert prøve den berømte Key Lime Pie.

Aktiviteter og udflugter

Trænger du efter et par af de lækre limetærte med creme og flødeskum til at brænde lidt energi af, kan du gøre som mange af de lokale og løbe eller cykle en tur langs stranden om morgenen inden solen for alvor får magt. Derudover er der rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport ligesom golf og dykning også er meget populært på disse kanter.

Selvom du således har alt, hvad du behøver for at få en vellykket og afslappende ferie lige i og omkring Fort Lauderdale, vil det være en skam ikke også at udforske nogle af de mange spændende udflugtsmål inden for rækkevidde af byen. Miami ligger for eksempe mindre end en times kørsel længere nede ad kysten og den berømte Everglades Nationalpark er også et oplagt mål for en dagsudflugt.

Rejser til USA

Læs mere om USA og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til USA her

Hoteller i Fort Lauderdale

Populære hoteller i Fort Lauderdale

USA, Florida, Fort Lauderdale
8,5
Meget godt
1556 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 12 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
USA, Florida, Fort Lauderdale
9,1
Fabelagtigt
2131 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
USA, Florida, Fort Lauderdale
8,7
Meget godt
1104 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)