Rejser til Cala d'Or

Charmerende Cala d'Or inviterer til sol- og badeferie på Mallorca! Byen er kendt for sine smukke sandstrande og den maleriske havn, samt restauranter og barer med livlig atmosfære. Bestil en billig ferie til Cala d'Or med Solfaktor! 

Cala d'Or som rejsemål 

Cala d'Or er et populært rejsemål i Spanien, beliggende på sydøstkysten af øen Mallorca i Middelhavet. Denne charmerende by inviterer på solrige dage på de smukke strande, og hyggelige stunder i byens butikker og restauranter. Byen passer til både familier med børn, par og vennegrupper, der ønsker lidt god stemning hen på aftentimerne. De maleriske badevige ved Cala d'Or komplimenteres af en by, der på trods af sin voksende popularitet de sidste år, har bevaret sin fredelige landsbyatmosfære. Her er der altså ingen højhuse, men i stedet hyggelige, hvidkalkede huse omgivet af frodige haver. Byggestilen i Cala d'Or kaldes uformelt Ibiza-stil, da arkitekten bag etableringen af Cala d'Or tilbage i 1930'erne var den ibizanske arkitekt Josep Costa Ferrer, der dengang så en unik mulighed for at skabe et unikt ferieparadis. Kombinationen af strande, hyggelige stemning og arkitektur skaber rammerne for en perfekt familieferie på Mallorca.

>>Læs mere om din rejse til Playa de Muro her 

>>Læs mere om din ferie til Can Picafort her 

>>Læs mere om din rejse til Port d'Alcudia her 

Attraktioner & aktiviteter i Cala d'Or 

I centrum af Cala d'Or finder du stranden Cala Gran med sit fine sand og klare vand, som er populær iblandt turister der vil sydpå, men også iblandt lokalebefolkningen. I nærheden finder du også Cala Esmeralda, en flot strand i naturskønne omgivelser, der er perfekt til snorkelture i det krystalklare vand. Stranden Cala Ferreras ligger i en smuk bugt, og er et flot sted at nyde solen og bade i en fredelig atmosfære. 

En ferie til Cala d'Or er en oplagt chance for at besøge den nærliggende og meget smukke Parc Natural de Mondragó. Der er adskillelige vandrestier i parken, men husk også badetøjet, så du kan nyde en forfriskende dukkert på en af parkens strande, der regnes som en af de smukkeste på hele Mallorca

Udover det idylliske strandliv, byder Cala d'Or også på aktiviteter og attraktioner for hele familien. Besøg eksempelvis havnen i  Cala d'Or, og gå en tur iblandt luksuriøse både og yachter. Her kan du også gå på shopping i smarte butikker, og nyde et godt måltid på en af restauranterne. Du kan desuden tage på en sejltur i en båd med glasbund, for at opleve det utrolige undervandsliv i Middelhavet. På den måde kan I se de farverige fisk og koraller, uden at skulle dykke. Læg også vejen forbi byens gamle del og det historiske centrum i Cala d'Or, med hvidkalkede bygninger, smalle gader og charmerende torve. Til dig, der ønsker en aktiv ferie er Cala d'Or en ideel destination til cykling. Her finder du flere cykelruter i smukke omgivelser, der passer til alle sværhedsgrader. En aktiv ferie på Mallorca kan også indebære et besøg til bjergkæden Tramuntana på østsiden af øen, og som strækker sig helt mod nord til Puerto de Pollenca og Alcudia. Her er en række cykelstier til forskellige niveauer. Vil du bo tættere på naturen, men samtidigt bevare den børnevenlige atmosfære, finder du flere destinationer nord for Cala d'Or, som Calas de Mallorca, Sa Coma og Cala Millor, som også er populære hos cykelentusiaster. Vil du tage på en dagstur, kan du køre nordpå langs kysten til Cala Ratjada og de imponerende kalkstensgrotter Coves d'Artá.

Hvornår er det bedst at besøge Cala d'Or? 

Mallorca frister med sit skønne Middelhavsklima, med varme somre og milde vintre. Sommermånederne fra juni til september er højsæsonen i Cala d'Or, og i denne periode kan du forvente solrige dage, men også flere turister. Foråret og efteråret er også gode at besøge Cala d'Or i - specielt, hvis du ønsker at styre uden om de store menneskemængder på din familieferie på Mallorca. Her er temperaturene fortsat behagelige, omkring de 20 grader og kun lidt nedbør. Hvad med en efterårsferie til Cala d'Or? 

Madoplevelser i Cala d'Or

Mallorca byder sine gæster på smagfulde madoplevelser, og Cala d'Or er ingen undtagelse. Her finder du flere restauranter og spisesteder, der tilbyder noget for enhver smag. Prøv de lokale retter som frisk fisk, paella og tapas - eller nyd et klassisk måltid på internationale restauranter, der serverer blandt andet italiensk, asiatisk og mexicansk. I Cala d'Or finder du både afslappende strandrestauranter og elegante bistroer, hvoraf flere inviterer til at nyde den smukke udsigt over Middelhavet

Bylivet i Cala d'Or er livligt og med et varieret udbud af barer og natklubber. Du kan vælge imellem afslappende strandbarer og cocktailbarer ved havet, eller natklubber i centrum, hvor du kan danse natten igennem. Barerne og natklubben ligger i centrum af Cala d'Or og ikke op ad hotelområderne, så larmen ikke forstyrrer dig, der vil nyde en god nattes søvn. Vil du udforske Mallorcas natteliv mere, er området omkring Palmabugten lige noget for dig - der kan du udleve drømmen om en partyferie på Mallorca

>>Læs mere om din rejse til Cala Ratjada her 

>>Læs mere om din ferie til Cala Millor her 

>>Læs mere om din ferie til Alcudia her 

Fly & hotel i Cala d'Or

Det er nemt at komme til Cala d'Or fra Danmark. Der går direkte fly til hovedstaden Palma de Mallorca, og flyveturen fra København tager cirka 3 timer. Fra lufthavnen er der omkring 60 km til Cala d'Or, og det nemmeste er at tage en taxa, som tager cirka 1 time. Et billigere alternativ er at tage bussen til centrum af Palma, og skifte bus videre til Cala d'Or. Flere vælger også at have lejebil på Mallorca, så du har mulighed for at udforske øen i dit eget tempo. 

I Cala d'Or er der et bredt udvalg af hoteller og overnatningsmuligheder. Her finder du både All Inclusive resort med masser af faciliteter, ferielejligheder og feriehuse og hyggelige gæstehuse. Du vælger selv om du vil bestille fly og hotel separat, eller som en pakkerejse med fly, hotel og eventuel billeje inkluderet. Uanset dine præferencer kan Solfaktor hjælpe dig med at finde de bedste muligheder til din ferie i Cala d'Or på Mallorca!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Cala d'Or

Populære hoteller i Cala d'Or

Spanien, Mallorca, Cala d'Or
8,0
Meget godt
865 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 57 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala d'Or
9,4
Fabelagtigt
1773 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 59 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala d'Or
8,0
Meget godt
349 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Cala d'Or?

8,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 22 anmeldelser