Bagaglino I Giardini di Porto Cervo

Officiel kategori

Solfaktors kategori

8,5
Meget godt
946 anmeldelser

Nyd en dejlig familieferie i det naturskønne Costa Smeralda

Vil du bo ud til en strand med krystalklart vand og midt i noget af Sardiniens smukkeste natur, så er Bagaglino I Giardino di Porto Cervo måske det lige noget for dig. Her bor du i gode lejligheder med balkon og så er der restaurant.

Resortet ligger i skønne grønne omgivelser i hjertet af Costa Smeralda, og kun få meter fra stranden med det krystalklare vand og Cala Pitrizza-bugten. Her har du mulighed for at nyde livet på den dejlige sandstrand bare få minutter efter at du er vågnet op i din hyggelige og velindrettede lejlighed med egen balkon eller terrasse, og hvor du også kan nyde godt af en egentlig hotelservice, som både omfatter reception, restaurant og bar.

Nyd tilværelsen på den private strand

Hvis du vælger at holde din ferie på Bagaglino I Giardino Di Porto Cervo er der kun mellem 50 og 300 meter til den private strand, som er udstyret med både solsenge, parasoller og brusere med varmt vand, og så er der naturligvis også en livredder, som holder øje med alle de badende, hvilket kan være en god tryghed, når du er på ferie med din familie. Foruden at slikke sol og bade i det krystalklare vand, er der også aktiviteter som beach volley, du kan leje vandcykler eller gummibåde, hvis du vil ud at dykke eller udforske de mange grotter i området. Du kan også få undervisning i windsurfing og kitesurfing, hvis du har lyst til at udfordre dig selv. Stranden ligger i selve Cala Pitrizza-bugten som på grund af beliggenheden er beskyttet mod den såkaldte Mistral-vind, og dermed et rigtig godt sted til børn. Får du lyst til en forfriskning i dagens løb, kan du benytte strandbaren, som både serverer snacks og noget koldt at drikke.

Gode aktiviteter både for voksne og børn

I højsæsonen fra juni til august er der også miniklub for børn i alle størrelser, ligesom der iblandt er underholdning for hele familien om aftenen. Har du lyst til at forkæle dig selv, er der mulighed for at benytte motionsrummet, bestille en god omgang massage eller forskellige behandlinger i den lille Spa. Hører du til de aktive, kan du vælge at arrangere en fodboldkamp, og holder du af at spille golf, er der kun ca. 5 km til golfklubben Pavero.

Her kan du spise dine måltider på stedets restaurant

Bagaglino I Giardino di Porto Cervo ligger i en smuk grøn park med små søer og fine broer, så bedre beliggenhed og skønnere omgivelser er svære at finde, ligesom selve området er præget af lavt byggeri i god standard og diskrete farver. Feriebyen består af i alt 120 lejligheder, som er fordelt ud over området. Alle lejligheder har adgang til en egentlig hotelservice, som bl.a. omfatter en reception med begrænsede åbningstider, og det er også her du kan benytte internettet, hvis du har tid til at være i kontakt med omverdenen. Der er også en god og meget stemningsfuld restaurant med udsigt over havet, og her kan du evt. vælge at tilkøbe morgenmad, frokost eller en romantisk middag, hvis ikke du foretrækker at kokkerere i dit eget køkken. Du har også mulighed for at tilkøbe halv- eller helpension i restauranten, og hvis du foretrækker at spise a la carte, kan du vælge mellem lokale specialiteter, internationale retter eller en god hjemmelavet pizza som naturligvis bages i en rigtig træovn. Får du lyst til en god italiensk is i dagens løb, kan du besøge isbaren på områdets centrale plads Piazzetta dei Delfini.

Gode og komfortable lejligheder

Lejlighederne på mellem 65 og 75 m2 er pænt indrettet med traditionelle sardiske møbler og findes i to forskellige udgaver med hhv. et eller to soveværelser. Alle lejligheder har tekøkken, opholdsstue med to sovesofaer, soveværelse med dobbeltseng og evt. et ekstra værelse med en enkeltseng eller køjesenge, TV, telefon samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt privat balkon eller terrasse. Lejlighederne rengøres ved afrejse og der bliver skiftet sengetøj midt på ugen. NB! Da receptionen har begrænsede åbningstider er det vigtigt at du oplyser flynummer og forventet ankomsttid ved bestilling.

Derfor skal du vælge Bagaglino I Giardini di Porto Cervo

  • Nærmeste lufthavn: 36 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering

Hoteltype

Kort og afstande

  • Baja Sardinia: ca. 4.1 km
  • Her trives jetsettet, Porto Cervo: ca. 4.9 km
  • Cannigione: ca. 14 km
  • San Pantaleo: ca. 16 km
  • Udgravningerne ved Arzachene: ca. 17 km
  • Kridhvide strande ved San Teodoro: ca. 62 km
  • Olbia Lufthavn: ca. 36 km (50m)
  • Alghero Lufthavn: ca. 161 km (2h 20m)
  • Cagliari Lufthavn: ca. 300 km (3h 30m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Bagaglino I Giardini di Porto Cervo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • By under 3 km væk
  • Strand under 1½ km væk
  • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
  • Hotelbar
  • 2 el. flere soveværelser
  • Tæt på vandet (under 4 km væk)
  • Motionsrum

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Spargi 18
07020 Liscia Di Vacca

Koordinater

Latitude: 41.1378
Longitude: 9.5090

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Solfaktor kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere